2777
2789
عنوان

درد فک عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 16405 بازدید | 30 پست
جابجایی دیسک مفصل فک که درمان سختی داره یه دکتر تو تهران هس حیف که من راهم دوره وگرنه میرفتم

من تهرانم میشه اسمش و بگید ادرس بدید من برم؟

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

من تهرانم میشه اسمش و بگید ادرس بدید من برم؟

دکتر ساره فرهادی تو اینستا بزن پیجش میاد ببین چجوری میتونی نوبت بگیری نمونه‌های درمانشم گذاشته اگه نتیجه گرفتی حتما بیا به منم بگو اگر واقعا جواب میده منم برا درمان بیام 

شما علائمتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر ساره فرهادی تو اینستا بزن پیجش میاد ببین چجوری میتونی نوبت بگیری نمونه‌های درمانشم گذاشته اگه ن ...

باشه عزیزم مرسی

من رفتم سی تی اسکن انجام دادم ب یه دکتر ویزیت انلاین نشون دادم گفتش ببر تهران بیمارستان شریعتی احتمالا با فیزیوتراپی حل میشه

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

منم این مشکل و دارم ۸ماهه نمیدونم چه کار کنم

من که خوب نشدم تو مشهد دکتر خوب پیدا نکردم ولی یه دکتر تو تهران هس از بیماراش پرسیدم گفتن ما خوب شدیم دکتر ساره فرهادی من خودم فعلا شرایطشو ندارم ولی بعدا میرم

چیکار کردی عزیزم ؟ خوب شدی ؟

سلام عزیزم

والا رفتم دکتر برام نایت گارد تجویز کرد گف برا دندون قروچه اس آرتروز فک داری دیگه شبا موقع خواب نایت گارد میزارم بهتر شدم اما کاملا خوب نشدم و چندتا ماساژ یادم داد اونم خیلی اثر داشت

من که خوب نشدم تو مشهد دکتر خوب پیدا نکردم ولی یه دکتر تو تهران هس از بیماراش پرسیدم گفتن ما خوب شدی ...

سی تی انجام بده ببینم اول مشکلت چیه و برا چی اونطور شدی بعد برا درمانش بگرد

دکتر ساره فرهادی تو اینستا بزن پیجش میاد ببین چجوری میتونی نوبت بگیری نمونه‌های درمانشم گذاشته اگه ن ...

پیش ساره بیاتی نرفتم اصلا یادم نبود این دکتر پ وگرنع میرفتم

من رفتم پیش حسین شاهون خیلی دکتر خوبی بود

اشتبا گفتم ساره فرهادی😂

نه من واقعا رفتم دنبال درمانش ولی خوب نشدم گارد و فیزیوتراپی درمان خاصی نکرد فقط فیزیوتراپی کمی آروم ...

سلام عزیزم ممکنه درد فک از قلب هم باشه؟چون من زدم گوگل نوشته اختلالات قلبی انقد کا حرص خوردم عصبی شدم واقعا دیگه موندم چیکا کنم گفتم از شما بپرسم ببینم میدونید

نه من واقعا رفتم دنبال درمانش ولی خوب نشدم گارد و فیزیوتراپی درمان خاصی نکرد فقط فیزیوتراپی کمی آروم ...

سلام ببخشید میدونم این تاپیک مال خیلی وقته ولی من چندوقت فک وصورت خیلییی دردمیکنه ومثل شمامشهدی هستم میخواستم ببینم درمانش چیه؟؟؟