2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شما درازی پروجکشن بینیتون کمتر شدع؟من دوماه ونیمه عمل کردم نیمرخ بینیم خیلی درازه ممنون ...

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم نه متاسفانه مال من همونطور درازه

مرسی عزیزم که بهم امید میدی من بینیم پروجکشنش زیاد بود اما عکس بلافاصله بعد از عمل رو دیدم شوکه شد ...

سلام عزیزم 🌹 بینیتون درست شد؟من هم نزدیک دوماه عمل کردم بینیم درازه ،خ ناراحتم

مرسی عزیزم که بهم امید میدی من بینیم پروجکشنش زیاد بود اما عکس بلافاصله بعد از عمل رو دیدم شوکه شد ...

سلام،عزیزم شما پروجکشن بینی تون کم شد؟منم جراحی کردم اصلا بخاطر همین پروجکشن زیادش که کوتاه بشه اما همچنان درازِ😔😔😔

دلم را به نقطه ایی کهخیرم در آن است متوجه ساز...
سلام،عزیزم شما پروجکشن بینی تون کم شد؟منم جراحی کردم اصلا بخاطر همین پروجکشن زیادش که کوتاه بشه اما ...

سلام عزیزم نه متاسفانه همونطور درازه فقط از لحاظ گوشتی بودن بینیم کوچیک شده نوک دماغم قلمبه بود اون دیگه نیست😅

سلام عزیزم نه متاسفانه همونطور درازه فقط از لحاظ گوشتی بودن بینیم کوچیک شده نوک دماغم قلمبه بود اون ...

منم گفتم با خودم که محاله پروجکشن کم بشه😢کاش دکترا می‌فهمیدن طرف کلی هزینه میکنی و سختی های بعدشُ تحمل میکنی که کوچیک کنی دیگه بینیُ از همه لحاظ

دلم را به نقطه ایی کهخیرم در آن است متوجه ساز...