2777
2789
عنوان

بارداری ........

178 بازدید | 23 پست

قرص ال دی مصرف میکردم بعد اخرین نزدیکی ی مدت انداختم ولی ب دلایلی گذاشتم کنار البته قبلش پ.ر.ی.و.د شدم 

مصرف ال دی ندارم ولی هنوز پریود نشدم 

با این وجود امکان بارداری هست؟؟

همه چی ممکنه من خودم ال دی میخوردم ولی باردار شدم 

هیچ کس نمیتواند به عقب برگرددوازنو شروع کند اما همه میتوانند ازهمین حالاشروع کنند بپایان تازه ای بسازند🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم شدم آنتی بیوتیک خوردم نمیدونستم ولی زن پسر خالم شد بنده خدا قسم خورد گفت چیزی نخوردم واینکه کلا یک بار رابطه داشتم 

هیچ کس نمیتواند به عقب برگرددوازنو شروع کند اما همه میتوانند ازهمین حالاشروع کنند بپایان تازه ای بسازند🌷
امتی بیوتیک مگ چیکار میکنه؟

مصرف برخی از دارو‌ها مانند آنتی بیوتیک‌ها و دارو‌های ضد انعقاد خون، می‌تواند اثر قرص‌های جلوگیری از بارداری را کاهش دهد.

منم ال دی می‌خوردم 

تا گذاشتم کنار سریع باردار شدم 

تو عقد بودم 

البته خدا بهم رحم کرد و قبل اینکه کسی متوجه بشه خودش سقط شد به دلیل بارداری پوچ

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
من دلم نمیاد سقط کنم  خدا کنه نشم

منم بچه نمیخواستم اخه دوتا دارم ولی این ماه باردارشدم بخدا کلا یک بار رابطه محافظت نشده داشتم اولش زار زدم نخواستم بعدش خوب شدم ولی الان 3روزه خونریزی دارم اصلا عجیب حالم خرابه دلم نمیخواست سقط بشه همسرم میگه ناشکری کردی 

من عقدم سنمم کمه  وگرنه بچه نعمته چرا نخوامش

اوه چه بد خیلی مراقبت کن ولی اگه شدی زود جمع  کنید مراسمتونو سقط نکن 

چند سالته؟