2777
2789

لااان دوساله عقدیم یه تیکه جهزیه ام برام نخریدن مامان بابام همه اونایی که با من عقد کردن الاان جهزیه شون اماده هست پولم دارنا ولی نمیخرن هی میگن دم عروسی دم عروسی نامزدمم هی میگه قصد جهزیه خریدن ندارین نامزدمم میبینه جهزیع من اماده نیست هیچ اقدامی نمیکنه درصورتی که جهزیه نامزدم اماده هست بابام یه ۳۰ تومنی فعلا تو بانک داره سه چهار ماهه گذشته ۱۰ تومنش رو خرج کرده منم میترسم از ابروم بابام پول نمیتونه نگه داره بااینکه تاریخ عروسیمون مشخص نیست گفتم بریم خرید چمدون نامزدمو کنیم کهنه که نمیشن...به بابام از قبل محرم قول گرفته بودم که میخام برم خرید گفت باشه الاان بهش گفتم هفته دگ میخایم بریم برای نامزدم چمدون بخرم وایساد دعوا مگه اختیار ما دست توعه من میام اینقدر پول خرج اون پسره عوضی کنم مگه اونا چ احترامی سر تو گذاشتن هر موقع خواست خرید کنه باید با داداشش و باباش بیان بگن من پولو دست شما نمیدم 😐💔

میگه من شاید بخام پول رو خرج کنم مگه اختیار من دست توعههه خدایا چیکار کنم دیونه شدم😓

......

خرید عروسی تو تموم شده؟ سرویس طلا گرفتی؟ بقیه خریداتم‌کردی؟

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)