2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 36 پست
فداتشم💋❤ پرستار دارن دوتا چیزی حس نمیکنم من نه طبیعی🥲

خدا حفظشون کنه برات 🙏🙏خیلی عالیه منم دلم چند قلو میخوادلطفا  دعا کن برا منم خدا بهم یه دوقلو سالم بده

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خیر.  خودش پولاشو جمع کرده و بدون نیاز به پدرش کارشو شروع کرده و موفق شده. خواهرش گفت.

به هر حال باباش پولدار بوده که حمایتش کرده 

وگرنه اگه پدرش مثلا میگم کارگر بود تا بیاد خودشو جمع و جور کنه یه ماشین و یه زمینم به زور میتونست بخره قبول داری؟ 

فداتشم💋❤ پرستار دارن دوتا چیزی حس نمیکنم من نه طبیعی🥲

من معذرت میخوام این سوالو میپرسم، برای دخترخاله ام که دوقلو بدنیا اورده دنبال پرستاریم

منتها هزینه رو نمیدونیم، میتونم بپرسم ماهیانه چقدر هزینه داره و ساعت کاریشون چقدره؟

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
من معذرت میخوام این سوالو میپرسم، برای دخترخاله ام که دوقلو بدنیا اورده دنبال پرستاریم منتها هزینه ...

فدات عزیزم

ساعت کاریشون از ۹ صب تا ۲ بعد ظهر و از ۶ تا ۱۲ شب هست 

ماهی نفری ۷ و نیم 

فدات عزیزم ساعت کاریشون از ۹ صب تا ۲ بعد ظهر و از ۶ تا ۱۲ شب هست  ماهی نفری ۷ و نیم

انشالله همیشه تنتون سالم باشه❤️

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…