2777
2789
عنوان

چیدن اتاق نینی

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 40 پست
خو بچین🙁😂 چیا خریدی تو سیسمونی

سرویس کمد و تخت و یه خورده لباس و اسباب بازی و سرویس کالسکه

اصلا حسش نیس

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچها جفت سر راهی خیلی بده؟سقط میشه؟۱۲ هفتم خیلی نگرانم

نه فقط استراحتتو زیاد بکن

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
😂مشکل همینجاس دیگه تو این زمونه نمیشه ازدواج کرد

حالا اینقد مستقیم نمیگفتی 🥺💔🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

من نی نی میخوامممممم 😭😭😭

عوارض نی نی سایت 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

بچین کلی ذوق داره 😍😍

از الان هم براش فنگشویی کن 

تو اینترنت بزن متوجه میشی 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
۳۵ هفته چیدم 😍بسلامتی مبارک باشه

مرسی عزیزم

بچین کلی ذوق داره 😍😍 از الان هم براش فنگشویی کن  تو اینترنت بزن متوجه میشی

فنگشویی🤔

الهی چقد حس خوبیه چیدن اتاق نی نی 😍😍 البته خودم مجردم، ولی عاشق نی نی ام😅

انشالله قسمتت گلم

بسلامتی عزیز

سلامت باشی گلم

عزیزم میشه ی سوال بپرسم

بپرس

فنگشویی🤔

اره عزیزم 

تو اینترنت بهتر میتونه کمکت کنه

فنگشویی اتاق خواب کودک رو سرچ کن 

و همچنین برا اتاق خواب خودت و سالن هم گفته 

نحوه ی چیدمان منزله (بر اساس جهت ها هست

شمال ،جنوب،شرق و غرب 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

منم هفته‌ی ۳۳ هستم، موکت و کاغذ دیواری و پرده و تشک بازی و این چیزارو گرفتیم اما سرویس خواب تصمیم ندارم فعلاً بخرم براش😕

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋