2777
2789

من اکتیو گرفتم عالی بود

رنگش سرمه ای و زرده

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دامستوس بونداره و عالی عمل میکنه...برای دستشویی و روشویی  استفاده میکنیم

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد

وایتکس اصلا خوب نیست لعاب کاشی رو خراب میکنخ زود زود کثیف میشه..کاشی رو هم کهنه نشون میده..من فقط با تاید میشورم خیلی عالی میشه...یه شمع هم روزی چند دقیقه روشن میکنم بو و نم و رطوبت رو میگیره..بعدش هر خوشبو کننده ای بزنی یا صابون خوشبو بزاری کلا بوی خوب میده

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
مایع جرم گیر من میزنم خیلی تمیزززز میشه برق میوفته

منم همینطور سرویس بهداشتی رو تمیز می کنم 

ولی حتما باید درش باز باشه چون بوی تندی داره که برای ریه ضرر داره و معمولا بینیم رو با ماسک یا پارچه می پوشونم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.