تمام عوارضش که قطعا میدونید ۸ روز کبودی و ورم شدید و اینا همه به کناز مشکل اصلی من چیز دیگه ای هست الان ۲ هفته از عمل لیفت شقیقه ام گذشته.ابروهام مدلش شیطونی شده.انقدر ب شده که اصلا زیبایی چشمام دیده نمیشه
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من خواستم چشمام گربه ای بشه کشیده تر شد .ولی ابرو هام انقدر بالا رفته چون من انتهای ابرومم قبلا بالا بود بدلاخرم رفت دقیقا مدل شیطونی .اصلا طبیعی نیست اصلا دوست ندارم.فقط عضو اینجا شدم که این رو با شما درمیون بزارم
نمیدونم میگن زمان بگدره میاد پایین.ولی من بعید میدونم بیاد پایین.ادرین تجربه ی من از عمل زیبایی بود ولی کلا به نطرم آدم زشت طبیعی باشه بهتر از زیبا شدن با دست این پزشکاست.خواهشن خودتون رو دوست داشته باشید اشتباه من رو نکنید تجارت کثیف هست و بسیار وسوسه انگیز.هیچ زیبایی برای من نداشت