2777
2789
عنوان

برنامه سفر رو از چند وقت قبل میچینید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 22 پست
خیلی هیجان دارم آخه😑 اولین سفر مجردیمه میخاییم بریم ی شهر دیگه خیلی منتظرمممم. میترسم نگم برنامه د ...

ای جان

ولی بنظرم بداری همون چن هفتع قبل بگی بهترع ها..ولی خب هرطور خودت صلاح میدونی..خوش بگذرع بهتون❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه من ثابت شدس اگ واس کاری برنامه ریزی کنم ذوق کنم یا ب کسی بگم برنامه کنسل 😐

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍

یک هفته😁دیگه نهایتاً دو هفته😂

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
خیلی هیجان دارم آخه😑 اولین سفر مجردیمه میخاییم بریم ی شهر دیگه خیلی منتظرمممم. میترسم نگم برنامه د ...

اسفند ميخواين برين سفر؟از يكي دوماه قبل به دوستات بگو اسفند ماه شلوغيه بايد بقيه هم برنامه شونو جور كنند

والا ما از اول تابستونه با دوستامون ميخوايم بريم شمال جور نميشه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

ما از یه هفته قبل میچینیم با دوستام بریم بیرون دقیقا یه روز قبلش همه زنگ میزنن میگن نمیتونیم بیایم و ب این ترتیب کنسل میشه....😐💔

چیزی‌دَر‌گوش‌ِقـٰاصِدَک‌هـٰا‌گُفتِه‌اَم‌اَز‌آرِزوفَرـٰاتَر...🕊

سفر تو خود ایران تو دوساعت هم ممکنه تصمیم بگیرم😂

مثلا یه بار با دوستم از دانشگاه برمیگشتیم سه روز هم تعطیل بود گفتیم یه طرفی بریم تو همون لحظه به اکیپمون زنگ زدیم که یک ساعت دیگه راه میوفتیم 

اما سفر خارجی یک ماه قبل

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩