2777
2789
عنوان

واسه تولدم کدومو بخرم+عکس😍🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 37 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرمز میگن واسه عکاسی طبیعت رنگش بهتره...من چون جدیدا توی نت مطلبشو سرچ کردم از اون لحاظ میگم...و البته خودم از دوتا زوج توی طبیعت سبز ،عکس گرفتم که یکی لباسشون قرمز و یکی لباسشون سفید بود...به نظرم قرمزه عااالی شده...

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
قرمز میگن واسه عکاسی طبیعت رنگش بهتره...من چون جدیدا توی نت مطلبشو سرچ کردم از اون لحاظ میگم...و الب ...

من وقتی برگا نارنجی بشه میخوام عکس بگیرم کدوم رنگ بهتره؟

نارنجی زرد قرمز

من وقتی برگا نارنجی بشه میخوام عکس بگیرم کدوم رنگ بهتره؟ نارنجی زرد قرمز

5رنگ لباس مناسب پاییز:

1. رنگ خاکستری
  2. رنگ نارنجی
  3. رنگ سبز یا یشمی
  4. رنگ سفید ( یا استخوانی یا کرم )
  5. رنگ قرمز ( یا زرشکی )
تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  

به جز زرد ،نارنجی و قرمز توی گزینه ها هست...دیگه بسته به سلیقت و اینکه کدوم رنگ بیشتر بهت میاد انتخاب کن...

به جز زرد ،نارنجی و قرمز توی گزینه ها هست...دیگه بسته به سلیقت و اینکه کدوم رنگ بیشتر بهت میاد انتخا ...

خیلی ممنون شما عکاسید؟

میشه در مورد ست با همسرم یه توضیح کوتاه بهم بدید

خیلی ممنون شما عکاسید؟ میشه در مورد ست با همسرم یه توضیح کوتاه بهم بدید

نه گل عکاس نیستم...تفریحی از دوستام و بچه هاشون و پسر خودم عکس میگیرم تا دستم راه بیافته...عکاسی رو دوست دارم...

زیاد سخت نگیر برا لباس....از مدلای خارجی ایده بگیر...گاهی سادگی عکسهارو زیباتر میکنه...

2790
2778
2791
2779
2792