2777
2789
عنوان

مدل موی پسرونه برا دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 10179 بازدید | 58 پست

من خودم موهام تا پایین کمرم بود و خرمایی.دی پسرونه کوتاه کردم انقدری کوتاه ک بغلاشو کاملا با ماشین ارایشگر واسم زد و ارایشگرمم مرد بود و کاملا مسلط ب این مدل.بستگی ب فرم صورتت داره ولی جدا از فرم صورت اگ دوسداری امتحان کن من راضیم فقد گاهی دلم برای موهام تنگ میشه ک خب زندگی انقدری کوتا هس ک حسرت چیزیو نخوری این چیزای کوچیکو تجربه کنی🤍

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد جوانه شد🌱🌼...ب عقاید همدیگه احترام بزاریم.
آره خیلی خوشم اومده کوتاه کنم اما میترسم مدل پسرونه بهم نیاد  صورتم بیضی شکله یعنی نه اونقدر گ ...

اگه اینجوری باشه که حتما بهت میاد 

زنان قوی؛ درد های خود را مانند کفش پاشنه بلند میپوشند؛ مهم نیست چقدر اذیت میشوند؛ شما فقـط زیبایی آنها را میبینید:)                                             #فیمینیست💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه منم میخوام پسرونه بزنم کسی تجربه داشت بگه صورتم بیضی شکله موهام خرمایی موج دار  اگه کسی مد ...

وای شما که مث منی😊

منم موهام موج دار و نسبتا لخته .

رنگشم خرمایی هست دقیقا اما ترسم از کوتاه کردن پشیمونیه بعدشه🤕

حالم مثل صبح روز پایان جنگه:)حالم خیلیییی خوبه هاا...ولی هرطرف رو نگاه میکنم ویرانیه!هر بار که وسوسه میشدم تکه ای از خدایم را میفروختم،امروز به هر قیمتی خریدارم،خدایی را که مفت فروختم....🙃(جز توکل به خدا سرمایه ای نیست مرا)میشه برا سلامتی امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟!😊💚دنیا جای امنی برا عاشق شدن نیست...🌱تاپیک های کتابخوانی تگم کنید لطفااا😘
موی بلند خوبه مثل ته ریش برای پسرا هر دوتا اذیت کنندس ولی جذاب تر میکنه قیافه رو

کاملا درسته.

برا دخترا کلا موی بلند جذاب تره . اما من ترجیح میدم جذاب نباشم در عوض راحت باشم😐😁

حالم مثل صبح روز پایان جنگه:)حالم خیلیییی خوبه هاا...ولی هرطرف رو نگاه میکنم ویرانیه!هر بار که وسوسه میشدم تکه ای از خدایم را میفروختم،امروز به هر قیمتی خریدارم،خدایی را که مفت فروختم....🙃(جز توکل به خدا سرمایه ای نیست مرا)میشه برا سلامتی امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟!😊💚دنیا جای امنی برا عاشق شدن نیست...🌱تاپیک های کتابخوانی تگم کنید لطفااا😘
من هم پسرونه زدم بارها، هم موهامو تا زیر کمرم بلند کردم واقعا سلیقه ایه، جفتش خوبه، اونی رو بزن که ...

آره منم هردوش رو تجربه کردم .

موهام الان تا کمرم بلنده اما قبلا یبار مدل پسرونه زده بودم که بعدش یه خورده پشیمون شدم اخه اولاش قشنگ اما بعدش یه مقدار بیریخت میشه برا دخترا 😂

آره منم هردوش رو تجربه کردم . موهام الان تا کمرم بلنده اما قبلا یبار مدل پسرونه زده بودم که بعدش یه ...

اره موی بلند و موی کوتاه جفتش مراقبت خاص خودشو داره

مراقبت موی کوتاه اینه که هر ماه یا هر دوماه بری ارایشگاه که اون یه ذره ی بلند شده رو برات کوتاه کنه و به مدل اصلی برگردونه

مثل مردها که تو فواصل زمانی کم می رن سلمونی

هر مو یه سری داستانا داره دیگه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
وای شما که مث منی😊 منم موهام موج دار و نسبتا لخته . رنگشم خرمایی هست دقیقا اما ترسم از کوتاه کردن ...

من موهام تقریبا تا کمرمه ولی شوره داره سرم و خیلی درد داره هر دو سه روز یه بار میرم حموم 

ریزش مو هم گرفتم هر شامپویی میزنم نمیشع 

تصمبم گرفتم کوتاه کنم یه مدت خسته شدم

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   
من خودم موهام تا پایین کمرم بود و خرمایی.دی پسرونه کوتاه کردم انقدری کوتاه ک بغلاشو کاملا با ماشین ا ...

اره منم دیگه تصمیم دارم کلاا کوتاه کنم .

کاملا درسته. برا دخترا کلا موی بلند جذاب تره . اما من ترجیح میدم جذاب نباشم در عوض راحت باشم😐😁

اصلا جنسیتی به قضیه نگاه نمیکنم که موی کوتاه برای پسر هست و کلیشه شده

شاید با مو های کوتاه هم جذاب تر بشی

به عنوان یک پسر میگم وقتی مو زیر شال یا مقنعه باشه چه فرقی میکنه بلند یا کوتاه در نهایت صورت شما دیده میشه 

یک مرد ولی ضد مردان سرزمینم
من هي بلند ميكنم تا كمر بعدش پسرونه پسرونه خخخ

آره منم یه خورده که تا کمرم میرسه جو میگیرتم کوتاه میکنم و دوباره هربار همین چرخه رو ادامه میدم😂

اره موی بلند و موی کوتاه جفتش مراقبت خاص خودشو داره مراقبت موی کوتاه اینه که هر ماه یا هر دوماه بری ...

آره دقیقا ولی خب من میخوام فقط همین یبار کوتاه کنم و نمیشه مث آقایون هر ماه برم کوتاهشون کنم باز . 

اره منم دیگه تصمیم دارم کلاا کوتاه کنم .

فقد اگ میدونی بعدش پشیمون میشی بنظرم موهاتو تا رو شونت کوتا کن،چون مدل پسرونه و کوتاه یه چن ماهی تا بخاد رشد کنه و بسته شه اذیتی داره.بازم ببین دلت چی میگه.موفق باشی

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد جوانه شد🌱🌼...ب عقاید همدیگه احترام بزاریم.
من موهام تقریبا تا کمرمه ولی شوره داره سرم و خیلی درد داره هر دو سه روز یه بار میرم حموم  ریزش ...

آره منم موهام خیلی میریزه که همش هم برا کمبود ویتامین و اینجور چیزاس و رسیدگی زیاد لازم داره.

برا خشک کردنشون هم که یه عاالمه دردسر دارم و اگه برم حموم و موهامو خشک نکنم بعدش سردرد میگیرم 😕

اصلا جنسیتی به قضیه نگاه نمیکنم که موی کوتاه برای پسر هست و کلیشه شده شاید با مو های کوتاه هم جذاب ...

آره درست میگین . 

کاری به نظر جنس مخالف نباید داشته باشم چون به هرحال تو تمام حالت هافقط صورت هست که مشخصه و اندازه ی موهام به سلیقه ی خودم ربط داره 😄