2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 27 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

برا منم میخونی😭

آره عزیزدلم چرا که نه درکتون میکنم برات حمد میخونم و آیت الکرسی.هرچی از خدا میخوای بهت بده.

۱۲ تا آیت الکرسی هم بخون خدابزرگه

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
آره عزیزدلم چرا که نه درکتون میکنم برات حمد میخونم و آیت الکرسی.هرچی از خدا میخوای بهت بده. ۱۲ تا آ ...

فدات شم مرسی ب هرچی میخوای برسی انشالله فدات شم😭

قران میخونم دعاتون میکنم🌸

توهم دعام کنننننن بگو چرا اینقد منو میززززززنی هربار یه گرفتاری میذارییییییییییببب😭😭😭😭😭😭😭😭

چشم دعا میکنم 

خداجونم چرا تنهامون میزاری 

ما که تسلیم امر تو هستیم چطور دلت میاد بنده ات اذیت بشه 

خدااااا

فدات شم مرسی ب هرچی میخوای برسی انشالله فدات شم😭 قران میخونم دعاتون میکنم🌸

ممنون بابت دل مهربونت عزیزم.خدابزرگه شک نکنین از جایی دستتون رو میگیره که فکرشم نمیکنین.

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
ممنون بابت دل مهربونت عزیزم.خدابزرگه شک نکنین از جایی دستتون رو میگیره که فکرشم نمیکنین.

واقعا الان لحظه ای هست که درک بودنش نیاز دارم 

قرص اعصاب توی خونه ندارم پول هم ندارم اما اگر بود قطعا میخوردم

امیدوارم خدا صدای ما رو بشنوه و کمکمون کنه

واقعا الان لحظه ای هست که درک بودنش نیاز دارم  قرص اعصاب توی خونه ندارم پول هم ندارم اما ...

الهی که درست میشه عزیزم خداخیلی بزرگه و مهربونه.فقط امید داشته باشین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز