سوگل۱۳۷۰ مدیر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 133 عنوان تیتر بتا | مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 24 پست تیتر بتا 240ینی چی ،الان ینی حامله ام؟البته من چند روز پیشم سونو دادم داخلی گفت ی چیز مشکوک سمت چپته باید آزمایش تیتر بتا بدی ک مشخص بشه حامله ای یا چیز دیگس 1400/07/24 | 17:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
glaccy عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 993 عزیزم کلا ۱۰ به بالا احتمال بارداری هست.... زیر ۱۰ باردار نیست شما اشتباه میکنید عزیز دل رنج هر آزمایشگاهی متفاوته.ایشون درست میگه چشمای منم آبیه متمایل به قهوه ایه،ولی دیگه خیلی متمایله
سوگل۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 133 رنج هر آزمایشگاهی متفاوته. ایشون درست میگه ازنایشمو فرستادم کنارش نوشته زیر ۲۰۰ منفیه
فرشتههه۲ عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 2060 صد در صد بارداری مبارکه توکل بر خدا کن و بدون استرس و غر زدن و نگرانی تحت نظر باش کیست هم چیز اصلا مهمی نیس فولیک اسید رو شروع کن ، رژیم غذایی مناسب و استراحت و دوری از استرس به خوشی به دنیا بیاد 😘 🌱 زندگی؛ ادامه داره... بیا بخندیم :)
سوگل۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 133 صد در صد بارداری مبارکه توکل بر خدا کن و بدون استرس و غر زدن و نگرانی تحت نظر باش ... کیستم ترکیده چون مشکوک ب حاملگی ام درمان نمیکنن از دل درد دارم میمیرم
فرشتههه۲ عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 2060 ازنایشمو فرستادم کنارش نوشته زیر ۲۰۰ منفیه نوشته ۰ تا ۵ منفی ۵ تا ۲۰۰ تکرار ۲۰۰ به بالا مثبت شما هم مثبته دیگه چون دفعه قبل ۶۲ بوده ، تکرار کردی ، الان که رفته بالا یعنی بارداری 🌱 زندگی؛ ادامه داره... بیا بخندیم :)
glaccy عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 993 ازنایشمو فرستادم کنارش نوشته زیر ۲۰۰ منفیه بله منم گفتم هر آزمایشگاهی رنج مخصوص به خودش روداره.برای شما هم بالای ۵ رو زده مشکوک..بالای ۲۰۰ هم مثبت چشمای منم آبیه متمایل به قهوه ایه،ولی دیگه خیلی متمایله
سوگل۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 133 نوشته ۰ تا ۵ منفی ۵ تا ۲۰۰ تکرار ۲۰۰ به بالا مثبت شما هم مثبته دیگه چون ... اره اون ک میدونم مثبته فقط میگم ۴۰ تا بالاس ینی هفته های اولمه دیگه نیاز ب تکرار ندارم؟
mamaneandia عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 8918 پری روز آزمایش بتا دادم ک ۶۲ بود گفت مشکوکه برات تیتر بتا مینویسم ک دقیق تره الان گرفتم ۲۴۰ بود بعد ... عزیزم به نظر من بارداری....آزمایشتونم دیدم