2821
2789
یه بار پیام داشتم عدد ۱ رو پاکت نامه بودمن یه مدت پیام رو باز نکرده بودم بعد دیدم عدد نیست و پیامم ب ...

اونی که اومده تو کاربریت. میتونه به برنامه های داخل گوشیت هم دسترسی داشته باشه مثلا گالری؟؟ 

اونی که اومده تو کاربریت. میتونه به برنامه های داخل گوشیت هم دسترسی داشته باشه مثلا گالری؟؟ 

نمیدونم😓

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کدوم رمز؟؟؟ یه بار عوض کردم فایده نداره وفتی میاد خودم میفهمم صفحه هات نی نی سایت برام به جوری م ...

برو تو نی نی سایت من قسمت مشخصات رمز عبور رو عوض کن یه چیز سخت و طولانی بذار 

از نی نی سایت خارج شو و وقتی وارد بشی ازت رمز کاربری و شماره میخواد

نه ب گالری نه، شماره تلفن و اسم و فامیلی ک باهاش عضو شدی و پیام هات و ...

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

برو تو نی نی سایت من قسمت مشخصات رمز عبور رو عوض کن یه چیز سخت و طولانی بذار  از نی نی سایت خا ...

یه بار عوض کردم

احساس میکنم اون طرف به کل گوشیم دسترسی داره

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
من جات ترسیدم ببر نشون بده گوشیت رو درست کنن

کجا ببرم؟؟؟

مغازه تعمیر تلفن همراه متوجه میشن؟