2777
2789
عنوان

دارم میمیرم 😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 26 پست
کارت بانکیو مگه میزارن لای در.میدزدیدن چی.دعای چی اخه تا هر چی میشه دنبال دعا میگردید جا این که خودت ...

دیر رفتیم باغ ،راهمون نداد باغ،درو باز نکرد بهش پیام دادیم کارت لا در بردار😭

باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۳۷_۴۳😭حالا هم بهش گفته بودیم کارت و بردارا،برنداسته گم شده 😭دعواشون شدت گرفت حالا 😭💔

مامان بابات تو سن و سال من و همسرم هستن ما هر کدوم دو سال کوچکتریم دختر بزرگم شش سالسه تازه غصه نخور دعوا تو همه زندکیا هست ب زودی اشتی میکنن

یعنی اگه قهر باشن اینقد سخت میگذره؟؟ بخاطر قهر اونا تو داری می میری ؟؟؟؟به تو چه آخه  اگه ...

اگه مثلا پدرت خیانت کرده باشه و مادرت بخواد بزاره بره چی اون موقع دوروزه حل میشه. 

مامان بابات تو سن و سال من و همسرم هستن ما هر کدوم دو سال کوچکتریم دختر بزرگم شش سالسه تازه غصه نخور ...

اخه دعوا ماهی یبار؟دعوا باید سالی ۱_۲بار باشه😭مثل بچه ها تو سرو کله هم میزنن

باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
یعنی اگه قهر باشن اینقد سخت میگذره؟؟ بخاطر قهر اونا تو داری می میری ؟؟؟؟به تو چه آخه  اگه ...

اره ،دعواشون تقریباً تقصیر من بود

سنتو پرسیدم بگم نگران نباش این دوران میگذره چون نوجوون هستی احتمالا تک فرزندم هستی بهت سخت میگذره 

به جایِ انگلیسی و آلمانی و فرانسه، برید زَبونِ آدمِ زَبون نَفَهم را یاد بِگیرید دُرسته سَخت تره ولی این روزا کاربُردی تَره✌  
سنتو پرسیدم بگم نگران نباش این دوران میگذره چون نوجوون هستی احتمالا تک فرزندم هستی بهت سخت میگذره&nb ...

نه گلم من بچه اولیم،دوتا دیگه هم هستند😑😅

مامان بابات تو سن و سال من و همسرم هستن ما هر کدوم دو سال کوچکتریم دختر بزرگم شش سالسه تازه غصه نخور ...

ببخشید شما جای مادر منو دارین پس یه نظر ازتون میخواستم

من خالم شوهرش اینبار دومه داره بهش خیانت می‌کنه

و بار اولی خاله ام خواست بره ولی دیگه با اصرار و کلی معذرت خواهی برگشت جونم بگه برات این بار دوم که داره خیانت میکنه 

خالم به روش نمیاره که می دونم 

بعد به طرز بدی اخلاقش با خاله ام دختر خاله ام بد شده همش گیر الکی بهشون میده این حرفا 

بعد خاله می‌ترسه اگر طلاق بگیره بچش رو بهش نده یعنی نمی ده خیلی آدم گندیه شده بچه رو بزور میبره 

بنظرتون چه کمکی می تونم به خالم کنم چون واقعا براش ناراحتم