2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 20 پست
شما بهتری گلم؟؟ والا من فرقی نکردم ...بی حالی و بدن درد میاد سراغم 

منم بی حالم البته احساس میکنم داره کمتر میشه ولی ستون فقراتم درد میکنه میزنه به دستام برای دوشنبه وقت گرفتم برم دکتر

شما سرگیجه هم دارید؟

راستی من بعد ظهرا شوهرم با ماشین میبره یه دور میزنم بد نیست انکار بیرون میرم حالم بهتر میشه ولی توخونه نه

منم بی حالم البته احساس میکنم داره کمتر میشه ولی ستون فقراتم درد میکنه میزنه به دستام برای دوشنبه وق ...

اره صدرصد منم بیرون میرم حالم بهتره..

ولی میترسم اینش بده .باید با خیال راحت برم نیستم🥴

سرگیجه بله دارم.

بدن درد 

سردرد میشم.

کتف درد اتفاقا میزد ب دستام .هنوز ستون فقراتم درد میکنه .

ممکنه بعضی وقتا مربوط ب معدتون باشه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره صدرصد منم بیرون میرم حالم بهتره.. ولی میترسم اینش بده .باید با خیال راحت برم نیستم🥴 سرگیجه بل ...

چقدر شبیه هم گرفتیم

منم میتزسم برم همه چیز خونه تموم شده شوهرم میگه ب یم فروشگاه ولی میترسم البته توان راه رفتنم ندارم

چقدر شبیه هم گرفتیم منم میتزسم برم همه چیز خونه تموم شده شوهرم میگه ب یم فروشگاه ولی میترسم البته ت ...

اره خیلی مثل هم گرفتیم ...من کامل ی شب میزد ب دستم خیلی بد بود ...دوباره خوب میشد میگرفت ولی دکتر نرفتم .چون هر دکتری میرم میگن عوارض کروناست کار خاصی برام نمیکردن فقط میگن زینک ویتامین سی یا ویتامینی بخور 🤦‍♀️🥴

اره منم همیطور ی فروشگاه میترسم ولی ی موقع هایی میگم برا روحیمون خوبه چون ایقد رعایت کردم گرفتم، تازه اینم رعایت میکنیم ماسک میزنیم و فاصله رو رعایت میکنیم.

کمی قدم وراه باعث میشه عضلاتمون بهتر بشه...

من گفتم میرم شده ی مغازه خلوت هم بود میرم‌

اره توان ندارم ...و حوصله میگم شاید بهتر بشم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
من درخواست دوستی میدم اگر دوست داشتید با هم حرف بزنیم یکم سبک بشیم از این بار کرونا😁

حتما ببخشید الان پیامتون دیدم...