2777
2789
عنوان

سفر به کیش

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 22 پست

[QUOTE=211888422]من کیش زندگی میکنم هتل نرفتم ولی هتل بدی نیست ۳ ستارس دیگه[/Qوای چه عالی عشقم چند تا رستوران خوب و مرکز خرید قیمت مناسب بهم معرفی می کنی؟و اینکه بلیط تفریحات را از هتل بخرم یا ساحل؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=211888422]من کیش زندگی میکنم هتل نرفتم ولی هتل بدی نیست ۳ ستارس دیگه[/Qوای چه عالی عشقم چند ت ...

رستوران اینجا قیمتهاش بالاست ولی هشتک نسبت به جاهای دیگه خوبه و مرکز خرید ونوس و زیتون قیمتهای مناسبی داره توی هتل و ساحل هم تفاوت قیمتی نیست شاید بتونین از هتل تخفیف بهتری بگیرین

رستوران اینجا قیمتهاش بالاست ولی هشتک نسبت به جاهای دیگه خوبه و مرکز خرید ونوس و زیتون قیمتهای مناسب ...

اسمش هشتکه؟ چون برای وعده های غذایی میخام غذا سفارش بدم یا بریم رستوران شنیدم رستوران های موزیک زنده گرون هستن

اسمش هشتکه؟ چون برای وعده های غذایی میخام غذا سفارش بدم یا بریم رستوران شنیدم رستوران های موزیک زنده ...

بله اونا گرونه اسم رستوران هشتکه هم فست بود داره هم سنتی نسبت به جاهای دیگه مناسبه و اکثر اوقات برای نهار موزیک زنده داره ولی شبا دی جی داره