من میخوام زبان انگلیسی یاد بگیرم مجازی بهتره یا حضوری (البته حضوری من توی شهرستانم و خیلی موسساتش فکر نمیکنم خوب باشه ) برم کلاس یا نرم و مستقل بخونم هزینه کلاسا بنظرتون چقدره ؟ و اینکه چند وقت طول میکشه یاد بگیرم خیلی سطحم پایینه و عجله دارم یاد بگیرم و اشتیاق اگه کسی بلده بهم یاد میده یاکمکم می کنه آیدی تلگرامم mohades_123 آیدی اینستاگرامم mohadeseh_1.2.3 یا بهم پیام بدین
دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜
دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜
درخواست دوستی میدم قبول کنید ،، تو واتساپ بیشتر حرف می زنیم اگه مایل بودید ادامه میدیم برای تدریس
درخواست دوستی رو قبول کنید تا شماره بدم تو دایرکت اینجا
برام ی صلوات میفرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍
این که خودم از یوتوب دانلود کنم و سوالام از کساییکه بلدن بپرسم زودتر میشه یا دورتر مثلا روزی 3 ساعت ...
آخه مطالبی که توی فضای مجازیه جسته و گریختس نظم خاصی نداره و ممکنه تادآخر ادامه ندی اگه با کتاب یاد بگیری بهتره چون مطالبشون روال خاصی داره و به صورت علمی و ریشه ای یاد میگیری مثلا دستور زبان و مکالمه و شنیداری و لغت ها همش در مورد یک موضوع خاصه باعث میشه در مورد یک مورد خاص بتونی راحت صحبت کنی خیلی ام تکرار میشن کلمات و موضاعات قشنگ تو ذهنت ماندگار میشه بعد درکنارش میتونی مطالب مجازی رو هم دنبال کنی
🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚♂️ 🌱تنها راهی که میشود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که میشود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که میشود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿
خودمم دلم میخواد ولی توی شهرستانم و از دوستام پرسیدم 5 سال میرن چیز زیادی بلد نیستن
همه چی به خودت بستگی داره عزیزم من شاگرد مجازی هم داشتم، در یادگیری زبان مدرس بیشتر در نقش راهنماس و به اراده و علاقه زبان اموز بستگی داره، یعنی در نهایت خود زبان اموز باید دنبال یادگیری باشه و ازین یادگیری لذت ببره تا به بار علمیش اضافه بشه و گرنه وقت تلف کردنه،من خودم بهترین دانشگاه تهران دانشجوام، از همکلاسیام کسایی هستن ک حتی یه جلسه هم کلاس نرفتن ولی با رتبه دو رقمی قبول شدن و سطح زبانشون عالی و فوق العاده اس، اگه مسیر درست رو انتخاب کنی و یه راهنما داشته باشی خودت هم میتونی به تنهایی یاد بگیری، لزوما نیازی به کلاس نیست
🔥I ain't waitin and wishin...oh i got that ambition🔥
گلم میشه لطف کنی کتابهای زبان از ابتدایی ترین تا دیپلم شو بنویسی اینجا برام خیلی ممنونت میشم
اره عزیزم ولی من فقط با تاپ ناچ اشنایی دارم هر آموزشگاه کتاب خودشو داره من چون جهاد دانشگاهی بودم اینارو تدریش میکردن
Top Notch Fundamentals A
Top Notch Fundamentals B
Top Notch 1A
Top Notch 1B
Top Notch 2A
Top Notch 2B
Top Notch 3A
Top Notch 3B
Summit 1A
Summit 1B
Summit 2A
Summit 2B
به ترتیبن کلا ۱۲ تا
🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚♂️ 🌱تنها راهی که میشود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که میشود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که میشود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿