2777
2789
عنوان

شوهرم امشب خیلی مهربون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 52 پست
کلی اسپند دود کردم جلوش🤣🤣

شوهر من شغلش آزاده میگه اینقدر در طول روز رفیقام میان از بدبختیاشون میگن یا میگن مثلا زنم طلاق گرفت؛ یا فلان کار رو کردو ...وقتی میاد خونه دورم میچرخه.شاید شوهر شمام این مساله پیش اومده براش..داره قدرتونو میدونه

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا ... اونکه نمیفهمه ... من فقط خودمو میخورم 

سعی کن عوض کنی این عادتو خیلی بده 

چرا باید با مهربونی سر کار بدش سرپوش بزاره؟خوب اون دوستت داره که برات خرید می کنه 

تفکر منفی رو از خودت دور کن زندگی برات سخت میشه

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
سعی کن عوض کنی این عادتو خیلی بده  چرا باید با مهربونی سر کار بدش سرپوش بزاره؟خوب اون دوستت دا ...

دیوونه ام خب ... اثار دیدن فیلم ماه و پلنگه ... اونم از رو عذاب وجدانش به زنش بیشتر محبت میکرد

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰
آره عزیز.حاضر نشد فردا قراره باز احضارش کنن

اها

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
دیوونه ام خب ... اثار دیدن فیلم ماه و پلنگه ... اونم از رو عذاب وجدانش به زنش بیشتر محبت میکرد

ا

دور از جونت

ین فیلمه یکی بود قرار نیست همه اونجوری باشن تو اون فیلم زنه چشماشو بسته بود خودش دوستش رو نزدیک شوهرش می کرد تو چشماتو باز کن حواست باشه ولی رو محبتاش منظور بد نگیر بنده خدارو

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان