هفته قبل برام ۶۰۰تومن پالتو گرفت بعد یه بارونی پوشیدم اون چشمش گرفت گفت خیلی بهت میاد دیدم امشب برام گرفته اورده میگه چشمم گرفته بود تو تنت خیلی میومد.بعد برد بیرون و یه کتونی گرفت.خیییلی خوشحالم کرد با اینکه خودش لباس درست حسابی نداره برام کلی خرج کرد.شبش برد بیرون بهم گفت تو اینقدر زن خوبی دلم میخواد برات خرج کنم بقیه رو نگاه میکنم چه زنایی دارن بهت میبالم.من شاخ در اوردم از این همه مهربونیش🤣🤣
شوهر من شغلش آزاده میگه اینقدر در طول روز رفیقام میان از بدبختیاشون میگن یا میگن مثلا زنم طلاق گرفت؛ یا فلان کار رو کردو ...وقتی میاد خونه دورم میچرخه.شاید شوهر شمام این مساله پیش اومده براش..داره قدرتونو میدونه
هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/ خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابهلای زندگی از بین میروی و هیچکس هم نمیفهمد...
دیوونه ام خب ... اثار دیدن فیلم ماه و پلنگه ... اونم از رو عذاب وجدانش به زنش بیشتر محبت میکرد
ا
دور از جونت
ین فیلمه یکی بود قرار نیست همه اونجوری باشن تو اون فیلم زنه چشماشو بسته بود خودش دوستش رو نزدیک شوهرش می کرد تو چشماتو باز کن حواست باشه ولی رو محبتاش منظور بد نگیر بنده خدارو
چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان