2777
2789
عنوان

شوهرم ازم راضی نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 59 پست
خودت نمیتونی ی کاری راه بندازی در آمد جدا داشته باشی هنری چیزی بلد نیستی

ن متاستفانه منتظرم کرونای لعنتی گورشوگم کنه پسرموبزارم مهدبرم سرکارلعنت ب کرونالعنت😔

خدایا!من یاغی نیستم✋
جدی یعنی ۴۰روزانجامش بدم یای بارانحام بدم ۴۰روزبدمش بخوره؟

ببین فرقی نمی کنه ، مهم اینه از اون آب که این دعا توشه چهل روز بخوره 

حالا می خوای هر روز درست کن یا ی بار درست کن هر روز ی مقدارش رو بده 

من تو این سایت خیلیا رو دیدم که نتیجه گرفتن

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم کارش اشتباهه باید چیزایی که احتیاج داری واقعا-بگیره ولی این چیزی نیست که بخوای باهاش لج بازی کن ...

این کارتنهادستاویزمه ن محبت ن دعوان قهرن هیچی اثرنکردهیچی

خدایا!من یاغی نیستم✋
مثلا غذا اینا  اما باور کن راهش این نیست راهش اینه شما سیاست رفتاری و کلامی داشته باشی& ...

روغذاخیلی حساس بدترازرابطه اونونمیتونم،میدونی شوهرم بچه ننه س پیش مادرشوهرم زندکی میکنیم مادرش خیلی روش نفودداره ولی نن قدرتشوندارم شوهرم فقط مادرشوقبول داره توهمه چیزتلاش کردم ب بن بست خوردم 

خدایا!من یاغی نیستم✋
روغذاخیلی حساس بدترازرابطه اونونمیتونم،میدونی شوهرم بچه ننه س پیش مادرشوهرم زندکی میکنیم مادرش خیلی ...

اون آب متبرک رو گفتم درست کن بده بخوره 

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍
خب دیگه لج و لجبازی شده اگه پول نمیده اجازه کار هم بهت نمیده مستقیم خواستت رو بگو بخره یکم پا فشاری ...

اونقدغرورموشکوندم له کردم داره نمیده این دردبدتره بدتر

خدایا!من یاغی نیستم✋