2777
2789
عنوان

سوتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 83 پست

مال من سوتی نامزدی نیست خیلی بدتره 

من توی مهمانی مامان لزرگم نشسته بودم همه بون من 3 تا از پسر خاله هام کنار هم نشسته بودن مامانبزرگم گفت لطفا چای بریز و ببر من چایی بردم رسیدم به پسر خاله اجتماعی ولی پسر درستی  که یک سال  از من. بزرگ تره مثل داداش برام من کل خانواده نیستم که پیش هم راحت باشه ولی گاردم نمی گیرم چایی بردم. تعرف کردم گفت دستت درنکنه عزیزم ممنون خوشگل خانم حالا این حرفش جدا پیش بقیه پسر خاله هام اب شدم 😅😅😅

برای حرف  دیگران زندگی نکنید برای خود زندگی کنید 

خانما من سوتی یادم نمیاد ولی مال بقیه و از یه تاپیک کپی میکنم براتون...اگه خوندین که ببخشید...فقط بزارین تاپیک بره جلو

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه شب میخواستم با یه اس ام اس از شوهرم بخوام که بیاد پیشم بخابه واز این حرفا :D

براش نوشتم بیا امشب به بالینم که صبرم رو سر آوردی و.......

فرداش خواهرم بهم زنگ زد گفت این اس ام اس چی چی بود نصف شبی واسه شوهرم فرستادی ؟!

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

دوستم نامزد کرده بودن و شبها پیش بودن شوهرش شب قبل شیفت بوده خسته وخواب آلود  دوستم داشته براے شوهرش از عشق و محبت و دوست داشتن حرف میزده شوهرش تو چرت زدن دوستم شاکے میشه از شوهرش میپرسه اگر گفتے بهترین داروے محبت چیه شوهرش خواب آلود میگه  واجبی😳 دوست من عصبے میشه حسابے شوهرشو بیدار میکنه وقتے میگه چرا  گفتے واجبے  شوهرش گفته خواب میدیدم تو حموم هستے ازم براے تمیزکارے میپرسے 😂😂

دوست من 😤😤🤨🤨😂

شوهرش 🙈😅😅😁😁

داروے محبت واجبی😝😝😝

یه سوتی خیلی توپ دارم 

یه روز صبح که میخواستم برم سرکار ، وقتی سوار تاکسی شدم جلو نشستم ، سه نفر هم عقب بودن، تو این فکر بودم که نرسیده به شرکت که یه مغازست پیاده بشم و یه ساقه طلایی بخرم داشتم پیش خودم میگفتم نزدیک چراغ راهنما میگم به راننده که پیاده شم برم ساقه طلایی بخرم

خلاصه وقتی نزدیک شدم پول دراوردم بلند به راننده گفتم آقا یه ساقه طلایی بدی

یه سوتی خیلی توپ دارم  یه روز صبح که میخواستم برم سرکار ، وقتی سوار تاکسی شدم جلو نشستم ، ...

حالا یکی از اشناهامون تو تاکسی هی بخودش میگفته به راننده بگم همین بغل منو پیاده کن بهش میگه همین کنار منو بغل کن

بخدا اینو هم راست میگم 

یه بار سوار ماشین شدم ماشین پر بود فقط یه نفر جا داشت که من نشستم وسط راه یه دختر سر پاساژ اندیشه میخواست پیاده بشه اول باید من پیاده میشدم که وقتی اومدم بیرون که دختره پیاده بشه موقع نشستن دوباره گفتم سلام هههههههههه

یه بار مامانم از خونمون تا پست محل که فاصلش زیاد بود و پیاده میره اونم تو تابستون اونجا که میرسه اینقدر خسته بوده پست و نمیبینه رد میکنه میره مغازه ی بغلیش که سوپر بوده ب فروشنده میگه این پست که بغلتون بود جمع شده؟ نیست!

فروشنده میگه نه ما که صبح اومدیم سر جاش بود

وتی واقعا سوتیه بدی دادی

اینا مال من نیست عزیزم....مال کاربرای دیگه هست...من دارم کپی میکنم بچه ها بخونن شاد شن