2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی توصیه هیچوقت با ی مرد کوچیکتر از خودتون ازدواج نکنین،چون:از خانمها چند سال بزرگتر و باتجربه ترهستن ...

کوچیک باشه تربیت خودتو بهش میفهمونی افسار میاد دستت🤐

بیز بوردا کرونا گلیب😷.کاربر قدیمیم 😁.معنی اسمم هم میشه دختر کوچولو😶

رفتارش ب سنش میخوره،حس کردم بچه ست

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

عزیزم قرار نیست هرکسی دوستمون داره ک جواب مثبت بدیم ،وقتی معیاراتو نداره مگه مجبوری

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نمیدونم چیکار کنم  هر چی خواستگار غریبه میاد هم اعتماد ندارم

عزیزم ایشون جدای اینکه سنش از شما حدود ۶ سال کوچکتر هست 

۲۲ سالشه و این سن برای ازدواج پسر زیاد مناسب نیست و احتمال خیلی زیاد هنوز به بلوغ احساسی نرسیده و اگر ریشه یابی بشه چه بسا در عمق وجودش شما رو به چشم همسر نمی بینه 

و بعد اینکه چرا به خواستگار غریبه اعتماد نداری؟ 

۹۰ درصد ماها با غریبه ازدواج کردیم 

اگر خوب و همه جانبه تحقیق کنید و مدت کافی بدون محرمیت زیر نظر خانواده نامزد باشین خانوادگی مسافرت برید رفت و آمد کنید همدیگه رو بشناسید بعد عقد کنید

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
کوچیک باشه تربیت خودتو بهش میفهمونی افسار میاد دستت🤐

نه بابا اینقدر بچه بازی در میارن،چون هنوز درکی از زندگی ندارن 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
نمیدونم چیکار کنم  هر چی خواستگار غریبه میاد هم اعتماد ندارم

اتفاقا غریبه بهتر از اشناست حد اقل دور و اطراف من اینطور بوده بهتره تحقیق کنی و خاستگار غریبه داشته باشی تا یه شوهر بچه 

صلوات

اگه الانم با وجود دکترای خوب برای پروتز و لیفت سینه، سینه های کوچیک و افتاده داری، بهتره یه فکری کنی!

بهت پیشنهاد میکنم نمونه کارای واقعی از عمل زیبایی سینه رو ببینی بعد تصمیم بگیری.

https://www.instagram.com/dr.sohrabmoradi/

برای مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیر:

09127906020

2790
2778
2791
2779
2792