2777
2789
عنوان

همیوپاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 25 پست
میشه بدونم برا چ بیماری؟  و عایا جواب گرفتین؟

برای سرگیجه هام میرفتم

بعداز مدتی کمی بهتر شدم ولی راستش اونطور که میخواستم جواب نگرفتم با اینکه خیلی هم رعایت میکردم نکاتش رو. خب البته آدمها متفاوتن بعضیا خیلی خوب جواب میگیرن

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای سرگیجه هام میرفتم بعداز مدتی کمی بهتر شدم ولی راستش اونطور که میخواستم جواب نگرفتم با اینکه خی ...

من خیلی رعایت میکنم

با اینک عاشق کاپوچینو و نعناع هستم کلا گذاشتمشون کنار

شاید از دکترتون هم باشه 

من خیلی رعایت میکنم با اینک عاشق کاپوچینو و نعناع هستم کلا گذاشتمشون کنار شاید از دکترتون هم باشه& ...

نمیدونم

دکترم خیلی خوب و معروف بود استاد این رشته هستن. کلا بعضیا بهتر جواب میگیرن

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
میشه بپرسم شامپوتو از کجا گرفتی  من خواستم بخرم نمیدونستم اصله یا نه  دونوع هم هست یکیش ...

از بندر گرفتم گلم

عکس ی آقا روش بود

ولی جدیدا ازونا ک خانوم و آقا روش هست گرفتم میگن فرقی نداره

فقط باید اصلی باشه 

نمیدونم دکترم خیلی خوب و معروف بود استاد این رشته هستن. کلا بعضیا بهتر جواب میگیرن

شایدم 

ان شالله تو هم حالت خوب شه عزیزم

مادرم هم سرگیجه داره الان چهارساله

رفت پیش دکتر طب سنتی

بهش جوشونده داده بادرنجبویه و چنتا چیز دیگس وقتی میخوره حالش بهتر میشه