2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 39 پست

خیلی از والدین بخصوص زنها بخاطر بچه هاشون گذشت میکنن تا جایی که میشه که بچه ها آسیب نبینند ولی امروزه خودخواه شدن و هر کدوم می‌خوان دیگری رو تنبیه کنم بچه ها این وسط آسیب میبینن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ربطی ب سن نداره یکی ۱۳سالشه از ی ۲۸ساله بیشتر میفهمه😔

من که سن برام مهم نیس کلی گفتم

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
یک ساله خیلی سخته  یعنی طلاق بگیرن من راحت ترم تا اینکه تو این سن و اینقدر درس همش قصه بخورم&n ...

نه عزیزم تا یچی میشه نباید طلاق گرفت صبور باش  

محکم باش حل میشه مطمئنم 

باهم دردهامونو ب خواب میسپاریم:)🕊🌈

مشخصه بیشتر سنت بلدی

پس بشین باهاشون صحبت کن بگو چقدر اذیتی و چه حسی داری وقتی دعوا میکنن و چه بلایی دارن سر تو و داداشت میارن(هرچند پدر و مادرت نمیشناسم پس هر حرفی زدن یا چیزی بهت گفتن خودتو نباز). اگه قبول کنن برن مشاوره که خیلی خوبه وگرنه مجبوری به یه بزرگتر بگی

واقعا سیزده سالته؟ ببین عزیزم بین همه زن و شوهرا دعوا و بحث وجود داره. اگه نباشه غیر طبیعیه. البته بعضی جوری بحث میکنن که بچه ها خیلی در جریان نباشن و برخی هم مدام دعوا و... مشاوره هم خیلی خوبه ولی اول با خودشون صحبت کن. 

مگه سرکاری بودن اون شکل رو میخواد؟

بله میخاد

کاش دنیا بهم یه دختر بده...که بهش بگم صداشو جرئت بده،بدونه با موهای اون کسی نسخ نمیشه،اگه نتونه مادر شه مرد تلف نمیشه،کاش دنیا بهم یه دختر بده،میخام بدون اجازه مرد نفس بکشه،میخام پرنده ها رو بدون قفس بکشه،میخام فرشته نباشه خطا جزئی از زمینه،میخام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه🍀   
خیلی از والدین بخصوص زنها بخاطر بچه هاشون گذشت میکنن تا جایی که میشه که بچه ها آسیب نبینند ولی امروز ...

من میبیبنم که مامانم بخاطر ما هرکاری میکنه ولی فک میکنم مامانم دیگه صبر نداره

خیلی میگم مگه به حرفم میکنن

اخی عزیزدلم میفهممت ولی گفتن به بزرگترا هم باعث بدتر شدن رابطشون ممکنه بشه هیچوقت فکر جداییمون نباش تو و داداش کوچولوت به هر دوشون به ی اندازه تو زندگی نیاز دارید وجود هر دوشون لازمه خاله یا عمه داری که مطمین باشی بهش که رازتو نمیگن باهاشون مشورت کنی چون اونا بهتر میتونن کمکت کنن البته باید راز دار باشن واست

کاربر قدیمی هستم از سال 94 با نی نی سایت آشنا شدم. تاریخ کاربریم 96/1/19هست...
من میبیبنم که مامانم بخاطر ما هرکاری میکنه ولی فک میکنم مامانم دیگه صبر نداره

من مامانتو خوب میفهمم مثل خودمه منم بخاطر بچم خیلی کوتاه میام پسرم همسن داداشته

کاربر قدیمی هستم از سال 94 با نی نی سایت آشنا شدم. تاریخ کاربریم 96/1/19هست...