2777
2789
عنوان

جراحی چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 19 پست

من برای انجام جراحی چاقی به دنبال یه دکتر خیلی خوب بودم تا از طریق یکی از دوستام با دکتر میترا معنوی آشنا شدم  که خودشم برای درمان چاقی به دست ایشون عمل شدن و نتیجه خیلی خوبی گرفته بود. باعث شد منم پیش دکتر میترا معنوی عمل کنم و به نتیجه دلخواهم برسم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظر من چاقی یه بیماریه که باید درمان بشه، نه اینکه فقط بخوایم با رژیمهای سخت خودمون رو اذیت کنیم. من وقتی رفتم مطب دکتر سلوکی تو تهران، تازه فهمیدم چقدر بدنم تحت فشار بوده. ایشون با روش ارس منو عمل کردن و واقعاً دوران نقاهتم خیلی راحت گذشت.

همسایمون انجام داد خیلی اذیت شد خیلی

عزیزم شاید همسایه شما پیش متخصص نرفته یا نکات بعد از عملو خوب رعایت نکرده چون من خودم از نزدیک شاهد کل روند جراحی خواهرم بودم خواهر من با بایپس پیش دکتر قلی زاده ۵۸ کیلو کاهش وزن داشت و واقعا انگار دوباره متولد شد چون چاقی کلا روحیه و اعتماد به نفس آدم رو میگیره و آدمو در معرض خیلی بیماریا و عوارض ها قرار میده

بخاطر همین واقعا جراحی چاقی خیلی وقتا خوب و کمک کنندست من خودمم ۱۱۷ کیلو ام و به زودی پیش همون دکتر خواهرم میخوام اسلیو کنم