2777
2789
عنوان

همه خوابن ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 27 پست
از درس متنفرم😂 و از کنکور فراری🏃‍♀️🏃‍♀️

من فراری بودم ولی الان واقعا دلم میخاد بخونم برای معلم ابتدایی دانشگاه فرهنگیان

عضو گروه ۳ ستاره 🤩 پیش به سوی لاغری😍 وزن الان ۷۷ وزن هدف اول ۶۷ بعد ۶۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخام برای دانشگاه فرهنگیان بخونم بنظرت میتونم امسال سال دوازدهمم زشته تجربی  خیلیا میگن ب ...

کی گفته از الان نمیشههههه؟؟؟

اتفاقا بهترین فرصت رو داری تا بتونی به چیزی که میخوای برسی.سعی کن پیوسته درس بخونی مثلا هرروز به خودت قول بده که ۷ ساعت درس بخونم.مطمن باش نتیجه میگیری.برای منابع هم چندتا پیج هست تو اینستا که بهترین منابع رو گذاشته.بعد الان منابع خوبی تو بازار هست که فقط به خودت بستگی داره که بخونی یا نه.نصیحت من به تو اینه که فقط تلاش کن .من لیسانس دارم ولی امسال تصمیم دارم کنکور شرکت کنم.۱۰ سال از کنکورم میگذره.الان دارم منابع میخرم

بدین رواق زبرجد نوشته اند به زر،،،که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند😉🥰Turk qizi
کی گفته از الان نمیشههههه؟؟؟ اتفاقا بهترین فرصت رو داری تا بتونی به چیزی که میخوای برسی.سعی کن پیوس ...

واقعا میتونم ؟!

برام دعا کن 

خیلی سر در گمم 

نمیدونی هزینه مشاوره چقدره

کی گفته از الان نمیشههههه؟؟؟ اتفاقا بهترین فرصت رو داری تا بتونی به چیزی که میخوای برسی.سعی کن پیوس ...

بزرگترین پشیمونیم اینه که چرا ۱۰ سال پیش خوب درس نخوندم.بااینکه دانشگاه سراسری قبول شدم ولی رشته مو دوست ندارم

واقعا میتونم ؟! برام دعا کن  خیلی سر در گمم  نمیدونی هزینه مشاوره چقدره

مشاوره قیمتای مختلف داره.اگه اینستا داری پیج کنکورتراپی رو ببین.اونا قیمتاشون بهتره

اگه خودت نتونستی برنامه ریزی کنی یه ماه مشاور بگیر،ببین چجوری برنامه میده بهت.از ماه بعد خودت راه میفتی و دیگه نیازی به مشاور نیست

مشاوره قیمتای مختلف داره.اگه اینستا داری پیج کنکورتراپی رو ببین.اونا قیمتاشون بهتره

نه اینستاگرام ندارم

اگه خودت نتونستی برنامه ریزی کنی یه ماه مشاور بگیر،ببین چجوری برنامه میده بهت.از ماه بعد خودت راه می ...

باشه عزیزم خیلی ممنوننننن🙏🏻❤️😍

باشه عزیزم خیلی ممنوننننن🙏🏻❤️😍

خواهش میکنم.🌺🌹

ولی تاجایی که میدونم هرروز باید زیست و شیمی و دوتا عمومی تو برنامت داشته باشی،یک روز درمیون هم ریاضی و فیزیک جا بدی تو برنامه

خواهش میکنم.🌺🌹 ولی تاجایی که میدونم هرروز باید زیست و شیمی و دوتا عمومی تو برنامت داشته باشی،یک ر ...

ممنون عزیزم 

بنظرت مشاوره بگیرم برای یک ماه ببینم چی میگه بهم ؟