از تهران به خواهر زاده من زنگ زدن شما توی قرعه کشی برنده شدین برنده ماشین۲۰۶ خب ۳۰ میلیون واریز کردن بعد گفتن شعبه توی اورمیه داره برین بگیرین از اونجا ماشینو بعد تا دیروز گفتن ۲۰ واریز کنیید ولی امروز گفتن یه ۸ میلیون هم واریز کنیید بعد امروز میگفتن ماشینو با هواپیما فرستادیم بیاد بعد ساعت اداری گفتن موند ارسال ماشین به شنبه حالا از ماشین عکس دادن و کارت ماشین هر چقدر هم که گفتیم شاید کلکی توی کار باشه قبول ندارن
دایی شوهرم ۸۰۰ ریخت حساب یه ماشین شارژی پلاستیکی یبار مصرف براش فرستادن با یه سکه پارسیان ۸۰ تومنی
اتفاقا به اونم گفته بودن ۲۰۶ برنده شدی
خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
زنگ زدن گفتن برنده شدید سی تومن بریزید شما هم گفتید چشم؟!!!!!،🤦
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.