2777
2789
عنوان

هفته ۴۰

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 28 پست

من از هفته ۳۷ هر روز کپسول گل مغربی میخوردم دو هفته خوردم تقریبا هفته ۳۹ بچه طبیعی بدنیا اومد البته کیسه ابم ترکید

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

زایمان اول دکتر معاینه کرد به قول خودش قلقلکم داد بعد افتادم به خون‌ریزی بعد یکی دوروز دردم شروع شد ...

واسه من ک دیگه کم مونده بود دستشو تا ارنج ببره داخل برا تحریک دهانه رحم ولی حتی یه لک هم ندیدم دردم نداشتم دیگه بعدش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برو حموم دوش آب گرم بگیر زیر دوش ماساژ بده 

نزدیکی داشته باش و پیاده روی کنید 

اما به هیچ وجه روغن کرچک و زعفرون و این چیزا نخور 

خدایا بیبی چک مثبتم آرزوس خدایا شکرت به آرزوم رسیدم ۱۴۰۰/۴/۱۲ بیبی چکم مثبت شد خدااااااااااایاااااااا شکرت ۱۴۰۰/۵/۶ رفتم سونو تشکیل قلب گفتن قلب کوچولو نینی تشکیل شده شکرت خداجونم سالم برسون دستم😍۱۴۰۰/۶/۶ رفتم سونو ان تی خداروهزار مرتبه شکر نینی سالم و سرحال بود وقتی صدای قلبشو شنیدم و تکون هاشو دیدم آرزو کردم خدا دامن همه ی منتظر ها رو سبز کنه و این حس رو قسمتشون کنه جفتم قدامی پرویا هست و طول سرویکسم ۳۰ یکم نگرانم اما به خدا امید دارم خدا جونم شکرت شکرت شکرت😍۱۴۰۰/۷/۴ رفتم برای مراقبت و صدای قلب نی نی رو دوباره شنیدم خداروشکر اوضاع خوب بود دکترم گفت واکسن کرونا بزن تا خودت و نینی از خطر محفوظ بشین به امید خود خدا واکسن زدیم هم من هم بابایی ☺ نی نی گلم نمیدونم دخملی یا پسر ولی بدون منو ابجی جون و بابایی عاشقتیم برای سلامتی هممون یه صلوات میفرستین خاله ها😍نینی گلم😍 عمر مادر امروز انقدر کنجکاو بودم بدونم چی هستی که رفتم سونو با ابجی جونت به منو آبجی گفتن یه دخمل ناز تو راهه خدا سالم برسونه تو رو پیش ما😍😍😍😍😍۱۴۰۰/۸/۴ رفتم سونو آنومالی خداروشکر همه چیز خوب بود ولی هنوز جفتم سرراهیه😢 امیدوارم بره بالا امروز همه اجزای بدنت رو مو به مو دیدم قربونت بشم دکتر گفت صد درصد یه دخمل طلا تو راه دارم 😍 دورت بگردم پرنسس کوچولو 
میگن تا ۴ سانت ولی چون تاریخ زایمانم ۶ روز دیگس میگم شاید با همین یه سانتم بستریم کنن امپول بزنن واق ...

خواهر منو سه تا آمپول فشار زدن انگار نه انگار،هفته ۴۲ هم بود،اخر سزارین کردن

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
من از هفته ۳۷ هر روز کپسول گل مغربی میخوردم دو هفته خوردم تقریبا هفته ۳۹ بچه طبیعی بدنیا اومد البته ...

منم میخواستم بخورم ماما گف شیافش بهتره تاثیرش این دفعه میگیرم میخورم ببینم چی میشه

منم میخواستم بخورم ماما گف شیافش بهتره تاثیرش این دفعه میگیرم میخورم ببینم چی میشه

باید زودتر شروع میکردی اره شیافش تاثیرش بیشتره ولی من چون زود شروع کردم دکترم گفت بخور شیاف نه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

واسه من ک دیگه کم مونده بود دستشو تا ارنج ببره داخل برا تحریک دهانه رحم ولی حتی یه لک هم ندیدم دردم ...

عزیزم می‌دونم روزای آخر خیلی هم استرسی کسل کننده است 

خود دکتر چی میگه ؟

عزیزم می‌دونم روزای آخر خیلی هم استرسی کسل کننده است  خود دکتر چی میگه ؟

دکتر خصوصی ندارم ولی مامای همراهم و بهداشت گفتن ۴۰ هفتت ک تموم شد برو شاید بستریت کنن 

دکتر خصوصی ندارم ولی مامای همراهم و بهداشت گفتن ۴۰ هفتت ک تموم شد برو شاید بستریت کنن 

النم بستری میکنن فک کنم اگر عجله داری 

من 39هفته 5روز بود بودم ک بستری کردن و ...

انشاالله هرچی خیره عزیزم بزودی فارق بشی 

النم بستری میکنن فک کنم اگر عجله داری  من 39هفته 5روز بود بودم ک بستری کردن و ... انشاالله ...

فدات مرسی عزیزم حالا شنبه میرم یه معاینه کنن اگه خوب باشه بستریم میکنن وگرنه باز تا اخر هفته اش صبر میکنم ک کامل ۴۰ تموم شه