2777
2789
قربونت

ینی نمیدونی که قورمه سبزی هم نباید بخوری؟

بچه های رفلاکسی به پروتویین گاوی و حبوبات هم الرژی دارن

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
هعی ... 

منم دوتا بچم رفلاکس داشتن ولی همه چی میخوردم حتی لبنیات .خودش زمان داره خود ب خود خوب میشه ب وقتش 

گر رهگذری بگذر گر نه که نَ ایست زل بزن زندگی دگران را تا خانه خراب کنی خانه‌ای آبااااااد😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عریزم این صبحانه الان رژیمیه اگر رژیم نبودی لابد عکس میخواستی کله پاچه گوساله بخوری  .....

بعد کجاش برا ریفلاکس خوبه لوبیا و سبزی نفاخ صد رحمت به لبنیات 

بیخود ژست فداکاری نگیر ....😏

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
😁😁😁نوش جون،یه بار منم سه روز فقط مرغ و برنج خوردم تا فهمیدم دخترم به ساخارین تو مولتی ویتامین حسا ...

یا خدا .. قطره مولتی شونو میگی ؟؟ چه اتفاقی برا دخترت می افتاد ؟

عریزم این صبحانه الان رژیمیه اگر رژیم نبودی لابد عکس میخواستی کله پاچه گوساله بخوری  ..... بعد ...

جوابی ندارم واسه این همه مشکلات سرکوب شده تون ک اومدین اینجا خالیش کنین گلم راحت باش

علت رفلاکس وکولیک چیه؟ 

نمیدونم گلم .از بدو تولد دارن .. رفلاکس ک دلیلش کامل نبودن اسفکتره ک با مرور زمان کامل میشه .اسفکتر ی عضو بین مری و معده ک نمیذاره غذا از معده خارج بشه ولی چون کامل نیست تو نی نی ها ، مواد غذایی بر میگرده تو نای

جوابی ندارم واسه این همه مشکلات سرکوب شده تون ک اومدین اینجا خالیش کنین گلم راحت باش

خب اطلاعاتت نصفه نیمه هست چیکارت کنیم اخه قورمه سبزی سمه واسه رفلاکس 

شاخ رو سرم سبز شد عکس صبحانت را دیدم میتونی کره گیاهی بخوری با مربا اونوقت میشد حس کرد داری خودتو عذاب مبدی بخاطر بچه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
یا خدا .. قطره مولتی شونو میگی ؟؟ چه اتفاقی برا دخترت می افتاد ؟

اره،دو ماهگی که رفلاکس داشت پنج ماهگی خوب شد تقریبا ولی بعد همش موقع خواب بینی و چشماشو میمالوند انقد که از خواب بیدار میشد،دیگه بعد از اینکه فهمیدم به ساخارین حساسه مولتی ویتامین بدون ساخارین بهش میدادم که حساسیت نداشت،اینو درمانگاه میداد بیرون می‌گرفتم ساخارین داشت

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

سلام عزیزم

پسر من تو ۱۴روزگی تیروییدش11بود ک بردمش بهترین متخصص غدد نوزادان شهرمون و براش قرص لووتیروکسین تجویز کرد و گفت یکماه براش استفاده کنید و آزمایش ازش بگیرین و  بیاریدش دوباره.

الان  جواب آزمایشش اومد بشدت عدد تیروییدش برعکس شده اومده پایین یعنی قرص ها براش زیاد بوده؟ یا اینکه خودم فکر میکنم احتمالا کم کاریش موقت بوده و نیاز ب قرص نباشه دیگ؟

فردا نوبت دکترشو‌دارم ک آزمایشش رو نشون بدم.

فقط نگرانم تو این مدت که عدد تیروییدش اومده پایین و پرکاری شده به نوزادم ضربه نخورده باشه.

شما مشکل مشابه داشتی؟