2777
2789
توی خلا هم باشی باز صدا می‌شنوی مخصوصا الان که قوه تخیل و توهم ناشی از این تاپیک ها و افکار و ساعت ...

وایییی من دارم میمرم از ترس

سارا هستم (سانیتا اسم دخترمه) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تک و پوک الان هم کولر آف کرددد😐

بگیر بخواب بی خوابی باعث توهم میشه هر چی بیشتر بترسی بیشتر توهم میزنی آرام باش

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/

من رد شدم نترس برو بخواب 

😆

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
بگیر بخواب بی خوابی باعث توهم میشه هر چی بیشتر بترسی بیشتر توهم میزنی آرام باش

اولین باره انقد ترسیدم نور گوشی رو روشن کردم به در خیره شدم 

سارا هستم (سانیتا اسم دخترمه) 
من رو تختم اونا پایین جا نیس برا من 😂

اووووه همچییییین گفتی میترسم 😂😂😂بیخیال دختر

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

اشکال نداره توهمه منم دم به دقیقه حس میکنم یکی رد میشه از برون از اتاق ولی فک کنم همش توهمه البته شایدم توهم نباشه😂😂

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز