2777
2789
عنوان

لو رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 58 پست
کار خوبی نکردم قبول نمیدونم چرا این کار و میکنم واقعا انگار دست خودم نیست ولی الان یه راهنمایی احتیا ...

یه اختلاس گنده کن بعد استعفا بده برو کانادا از اونجابرامون عکس بزار 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب پولش احتیاج ندارم اصلا نمیدونم چرا این کار و میکنم الان میخوام بدونم اگه استعفا بدم ضایعس ؟ یا سعی ...

یه مدت بمون دلی دیگ دزدی نکن بعد برو

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
تاحالا به یه دزد چت نکرده بودم 😃 من پول شوهرم دستمه میخوام برم برای خودش یه چیزی بگیرم حالا هم میخ ...

یه جوری میگی انگار شاخ و دم دارن آدمای بد ... ماها تو زندگیمون هر روز با آدمای زیادی سر و کله میزنیم ک ممکنه دزد ... مجرم ... حتی قاتل باشن و ظاهرشون نشون نده ... 

بعدم این ک من اومدم خودم و درست کنم نه این ک یکی دیگ رو خراب 

نمیدونم چی بگم  به نظرم این مسئله توی خانواده تون عادی هست متاسفانه

متاسفانه بعضیا جنبه دیدن پول زیادی رو ندارن..

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

عزیزم اون پولایی که کش میری ، حرام هست

مال حرام هم بی برکت هست

باور کن اکر ۱۰۰۰ تومن مال حلال دستت باشه برکتش از ۱۰۰هزارتومن مال حرام خیلی بیشتر هست

اصلا مال حرام چنان بی برکت هست که نمیفهمی چی شد؟ کجا رفت؟ کجا خرج شد؟ کی اومد؟ کی رفت؟

اگه کارت رو دوست داری ، به نظرم تصمیم بگیر کم کم پولای کش رفته رو بزاری سرجاش و به همون درآمد حلالت قناعت کن  

انشاالله خدا روزیتو زیاد کنه و به مالت برکت بده  

به کسی هم چیزی نگو

نهااااایتش اینه که بفهمن و به روت بزنن و کارت رو از دست بدی

اما ممکنه هم به خواست خدا اینطور نشه

پس الکی کارت رو رها نکن

فقط در پی جبران و عدم تکرار خطاهات باش

خدا پشت و پناهت

از گلوت پایین میره؟

آره راستش ... انگار ک پول خودمه من تمام روز از ۱۰ صبح تا ۱۲ و نیم شب واسه ۱ ملیون و ۸۰۰ ماهانه میرم سر کار و هر جور کار سختی میکنم و همه جور سرزنشی میشنوم و استرس میگیرم پس یکم اضافه تر پول حقمه و باعث عذاب وجدانم نمیشه ... فقط این که نمیخوام گیر بیفتم و آبروم بره ... تا حالا هم خیلی تمیز کار کردم فقط این سخت گیری های جدید یکم نگرانم کرده

نمیدونم چی بگم  به نظرم این مسئله توی خانواده تون عادی هست متاسفانه

در واقع یه جورایی اره ... خودمم میدونم این مشکل نشات گرفته از رفتار پدر و مادرم تو بچگیه و حتی با این ک بعدش سعی کردن درستش کنن ولی دیگه تو وجودم شکل گرفته بود و الان واقعا دوست ندارم این جوری باشه