2777
2789
انشالله عزیزم صبور باش من از این خانم دکتر راضیم راستی عکس رنگی رحم هم اگه ندادی انجام بده 

انجام دادم پارسال یه پلیپ داشتم پیش یه دکتر دیگه بیمارستان بهمن عمل کردم اما نتیجه نگرفتم بعدش ؛ بدون علت باردار نمیشم 

خدایاشکرت

من ۶سال شد الان به روزهایی که کارم همش غصه بود فکر میکنم میخندم دیگه وقت سرخاروندنم ندارم انشالله شم ...

ان شاءالله همه منتظران دامنشون سبز بشه چندسالتونه ؟

من ۳۷ سالمه برای همین خیلی ناراحتم 

خدایاشکرت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آی یو ای باید برم تزریق انجام بشه دیگه نیازی به نزدیکی نیست بعدش ؟ چون دارو که مصرف میکردم دکترم میگ ...

نه عزیزم همون موقع اسپرمو به رحمت منتقل میکنن یه ده دقیقه هم میگه رو تخت بخواب بعدم برو خونه فقط سعی کن اون دو هفته استراحت کنی بیشتر پله نرو توالت فرنگی استفاده کن

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

ان شاءالله همه منتظران دامنشون سبز بشه چندسالتونه ؟ من ۳۷ سالمه برای همین خیلی ناراحتم 

۳۵سالمه انشالله مثل من همین بار اول نتیجه بگیری

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

انجام دادم پارسال یه پلیپ داشتم پیش یه دکتر دیگه بیمارستان بهمن عمل کردم اما نتیجه نگرفتم بعدش ؛ بدو ...

خوب دیگه به هرحال خود دکتر بهتر در جریانه پروندتونه میگم من چند نفرو دیدم پیششون که نتیجه گرفتن بیشترم بحث ناباروریه تا خود زایمان.اخلاقشونم من دوست دارم من به شدت سر پسرم استرس داشتم چون سابقه سقط داشتم ولی خیلی باهام راه اومدن 

خوب دیگه به هرحال خود دکتر بهتر در جریانه پروندتونه میگم من چند نفرو دیدم پیششون که نتیجه گرفتن بیشت ...

منم یه سقط داشتم البته طبیعی باردارشده بودم تو هفته ۴ سقط شد برای جلوگیری از سقط بهتون شیاف داد؟

خدایاشکرت

منم یه سقط داشتم البته طبیعی باردارشده بودم تو هفته ۴ سقط شد برای جلوگیری از سقط بهتون شیاف داد؟

کلا وقتی ای یو ای کنی از همون شب اول باید شیاف بزنی که اگه لقاح صورت گرفت محکم بشه 

ممنونم از جوابگوییتون خدا بهترینها رو بهتون بده 

خواهش میکنم عزیزم ببخش اگه تاپیکای قبلتو ندیدم من زیاد نمیام سایت

انشالله به فال نیک بگیریم که شماهم اینسری نتیجه میگیری