2777
2789

چیکار کنم بره کسی تجربه شو داره بگه

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

هر کاری یعنی چه کاری ؟؟ مطمئنم رتینول مصرف نکردی 

نه نکردم چی هست اونوقت

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکدونه همش؟ یکییییی؟ میرفتم شکر میکردم اگه فقط ی لک قرمز داشتم

یکی دوتا هست منتها این یکی تو چشمه شانس من . من کلا جوش میزنم هر چیم رعایت میکنم درست بشو نیست حالا هم شده لک

یکی دوتا هست منتها این یکی تو چشمه شانس من . من کلا جوش میزنم هر چیم رعایت میکنم درست بشو نیست حالا ...

کرم چی استفاده میکنی ؟؟ باید حتما فاقد عطر باشه تا جوش نزنی ،،

رتینول یه لایه بردار ملایم خونگی‌هست بزای جای جوش و لک

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
کرم چی استفاده میکنی ؟؟ باید حتما فاقد عطر باشه تا جوش نزنی ،، رتینول یه لایه بردار ملایم خونگی‌هست ...

عزیزم من اصلا توی عمرم کرم نزدم هیچی این جوش شد بعدش شد لک چند ماهه هستش

عزیزم ترمیم کننده بزن . اگه بودجت میرسه سیکالفیت یا لاورش پوزای اگه بودجه نداری میموزاسیگل

لک رو میبره عزیزم

عزیزم من اصلا توی عمرم کرم نزدم هیچی این جوش شد بعدش شد لک چند ماهه هستش

کرم ضد آفتاب کرم مرطوب کننده کرم پودر ؟؟؟ چند سالته ؟

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
لک رو میبره عزیزم

اگه زیاد جوش میزنی برو دکتر ولی اره بعداز اینکه جوشت با جوش خشک  کن ،خشک میشه باید تا یکماه اگه لک قرمز موند روش ترمیم کننده بزنی رو همون نقطه قرمز که جاشم در ۷۰درصد مواقع میره .. اما اگه چندماه گذشته باید ضدلک بزنی

کرم ضد آفتاب کرم مرطوب کننده کرم پودر ؟؟؟ چند سالته ؟

۲۹ سالمه تا این سن هیچ کدوم رو نزدم