2777
2789
اعتماد به نفس خودت ببر بالا قوی باش، درست میشه غصه نخور خدابزرگه 

نمیدونم. چندسالتونه ولی بیکاری سخته یکم برام دنبال اموزشگاه خوبم برای ارایشگری یاد بگیرم توکلم به خداذهست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای الهی کاش بودم بهت میرسیدم توروخدایکم فردابراخودت عدسی وسوپی درست کن سفارش بده اب هویچ برات بیارن ...

خدا نکنه عزیزم

اصلا این بار میل ب هیچی ندارم

از همه‌ چی بدم میاد مثل خانومای باردار

وای الهی کاش بودم بهت میرسیدم توروخدایکم فردابراخودت عدسی وسوپی درست کن سفارش بده اب هویچ برات بیارن ...

انشالله خدا کسی در مسیر دوستمون قرار بده یا به خود دوست گلمون همت بده 

خدا نکنه عزیزم اصلا این بار میل ب هیچی ندارم از همه‌ چی بدم میاد مثل خانومای باردار

دکتررفتی حتمابروحداقل قرصاشوبخورمنک قرصاروخودسرقطع کردم داشتم میمردم دوباره شروع کردم بخوردن بهترم

خدایا!من یاغی نیستم✋
دکتررفتی حتمابروحداقل قرصاشوبخورمنک قرصاروخودسرقطع کردم داشتم میمردم دوباره شروع کردم بخوردن بهترم

راستش من یک سال داروی اعصاب مصرف میکردم

دیگه ی هفتس داروهامو سرخود قطع کردم

از اون طرف ب خاطر قطع داروهام ب جنون رسیدم دیگه و میخوام تحمل کنم تا اثرشون از بین بره

از هرچی قرصه بیزار شدم و اصلا نمیخوام قرص مصرف کنم

خیر سرش کادر درمانه خودش

با اینکه دیشب شیفت بوده و گفتم حالم بده ولی از ظهر تا حالا ک هز سرکار برگشته هنوز از پارکینگ نیومده بالا حداقا بپرسه مردی ان شالله یا هنوز زنده ای

درد من کرونا نیست

دردم تنها و بی کس شدنه ک باعثش فقط این معتاده ک فقط آرزوی مرگشو دارم

راستش من یک سال داروی اعصاب مصرف میکردم دیگه ی هفتس داروهامو سرخود قطع کردم از اون طرف ب خاطر قطع ...

وای عجب چقدتاراحت شدم پس چ جوری کادردرمان ک معتادشده اونجانمیدونن؟خب نمیندازنش بیرون؟الهی چ شرایط سختی قرص اعصابم اسمش روش خیلی مراقب خودت باش بچه داری؟خب دمنوش بخوراویشن خیلی خوبه براکروناوسرفه

خدایا!من یاغی نیستم✋