2777
2789

سلام. پیشاپیش بابت راهنماییاتون ممنونم.شوهرم خیلی ادم وابسته ب خانواده ایه روزی حداقل یک یا دوبار سر میزنه خونه باباش مخصوصا با برادر کوچیکتر از خودش خیلی جورو وابستس اما یه بدی دارن خیلی قهراشون طولانیه درحد چند ماه . یه بار پارسال با شوهرم دعوام شد ب برادرش پیام دادم پاتو از زندگیم بکش بیرون چون انکار دقیقا هووی منه خودش خیلیییی ادم مهربونیه ها و منو دوس داشت ولی رفتارای شوهرم منو نسبت ب اون حساس کرد خیلی مثلا همش منو مینداخت خونه پدرمو با اون اینور اونور میرفت و دنبال کاراش یه بار یادمه ۴۳ تماس باش گرفته بود در روز خلاصه بعد اون پیامم برادر شوهرم با ما قط رابطه کرد ن دشمنی ها ولی رابطو خیلییی کم کرد شوهرمم دم ب دقیقه سر این موضوع با من دعوا میکرد. ک تو باعث شدی و اینا من بخاطر حرف بدم بارها ازش معذرت خواستم ولی از ظاهرش معلوم بود نبخشیده خلاصه بعد یک سال دوباره صمیمی شدن اینم بگم نزدیک دوساله ازدواج کردم . ادامه پست بعد

موفقیت پاداش افراد شکست خورده ایست که نا امید نشدند👌😍

حالا ک دوباره صمیمی شدن منم خیلی خوشحال شدم ک از اون عذاب وجدان راحت شدم اما تو این یه ماهی ک اشتی کردن باز شوهرم داره مثل قبل میشه هر روز با اون میره بیرون کلی هم خوشحاله قبل اینکه دوستی کنن ما باهم هیلی خوب بودیم و شوهرم منو هرروز میبرد بیرون اما الان زیاد نه و امشب حرفش منو داغون کرد 

خب

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت ک عصری میخوام برم جایی گفتم باشه گفت فردا میریم خرید خونه اخه چند روزی بود گفتمش بریم خرید. بعد عصری رفتو یکی دوساعت بعد برگشت گفت میرم دور استادیوم بدوام گفتم باشه یاو گفت راستی استخرا باز شدن از این ب بعد یه روز درمیان با داداشمو مدرن برم یه ذوقی کرد منم گفتم چ خوب اره منم میرم بعد گفت الان میخوای تنها خونه بمونی . اخه خیلی رو من ک تنها باشم عذاب وجدان داره و میترسع گفتم اره گفت میری خونه پدرت گفتم نه چون هررروووزرر منو میزاره اونجا منم گفتم نه گفت اخه من میخوام برم بیرون عی خدا کاش یه فکری واست بکنم خیلی وقت منو میگیری برو خونه بابات تا من راحت باشم ینی واقعاااا رنجیدم الان بنظرتون حق دارگ باز ب رابطه اونو داداشش حسادت کنم یا نع؟