2777
2789

برای عمل کیست مویی اکثرا لیزر پیشنهاد می کنند میخواستم ببینم کسی تجربه ای داره عمل با لیزر یا حالا جراحی کدوم بهتر

هزينه لیزر حدودا چقدر میشه  و اینکه اگه جای خوب سراغ دارین معرفی کنین دکتر سعادتی تو نینی سایت دیدم که زیاد تعریف نمی کردن 

من جراحی کردم 

دوران نقاهت جراحی خیلی بیشتر در عوض احتمال عود کمتر 

یکی اونجا بود مسئول پانسمان می گفت جراحی از لیزر بهتر 

اما خب لیزر چون بسته انجام میشه دوران نقاهت کمتر داره  اما احتمال عود بالاتر

اَنا بخیر مَعکِ وَ لا غیر! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بپرسم کیستت در چه حده  چقدر درد داری

برای من نیست همسرم دو سه سالی میشه که داره الان دیگه خیلی اذیتش میکنه انگار بدنش هم عفونت گرفته همش اسهال داره 

من جراحی کردم  دوران نقاهت جراحی خیلی بیشتر در عوض احتمال عود کمتر  یکی اونجا بود مسئول ...

مثلا چند وقت آخه همسر من راننده هست و نمیتونه مدت زمان زیادی استراحت کنه بره سرکار هم همش پشت فرمونه میگفت که جراحی با لیزر احتمال عودش پایین تره از طرفی قیمتاش شنیدم بیشتر از ۶ میلیونه و متاسفانه شامل بیمه نمیشه 

مثلا چند وقت آخه همسر من راننده هست و نمیتونه مدت زمان زیادی استراحت کنه بره سرکار هم همش پشت فرمونه ...

آره اتفاقا بهش می گن بیماری رانندگان 

جراحی کنه راحت دو ماهی استراحت میخواد. یه ماه اول 

واقعا خیلی مشکل هست حتی هفته اول با عرض معذرت دستشویی رفتن هم مشکل من بیمارستان خصوصی شهرمون پرسیدم گفت 5 تومن بدون دفترچه با دفترچه 3 تومن اونم عمل جراحی چون شهرمون لیرز نداشت 

بعد باید هر روز پانسمان عوض کنه اگه جراحی کنه 

آره اتفاقا بهش می گن بیماری رانندگان  جراحی کنه راحت دو ماهی استراحت میخواد. یه ماه اول  ...

اینطوری که کارش از دست میده تو این دوماه چیکار کنیم نمیشه که کار نکنه 

چقدر گرون با دفترچه تهران ۱۷۰۰

نمیدونم اینجا بیمارستان شفا اسمش خیلی گرونه 

اما هر چه زود تر عمل کنه بهتر چون وقتی خیلی عود کنه یدفعه درد شدیدی می گیره آدم دیگه اورژانسی باید عمل کنه

اینطوری که کارش از دست میده تو این دوماه چیکار کنیم نمیشه که کار نکنه 

حالا شنیدم لیرز 1 ماه یا کمتر هم میشه به حالت عادی برگشت 

اما بهتر قبل عمل با دکتر مشورت کنید اونا دیگه معاینه می کنن میدونن وضعش چطوره 

البته میتونن هم نامه بدن ببرید محل کار بگید استراحت داده دکتر

حالا شنیدم لیرز 1 ماه یا کمتر هم میشه به حالت عادی برگشت  اما بهتر قبل عمل با دکتر مشورت کنید ...

خب نهایت مرخصی که میتونه بگیره یه هفتس بعد اون دیگه جایگزین میخواد یکی دیگه میگیرن کارشون میمونه

خب نهایت مرخصی که میتونه بگیره یه هفتس بعد اون دیگه جایگزین میخواد یکی دیگه میگیرن کارشون میمونه

ولا چون خودم به شخصه تجربه عمل داشتم یکم سخته نشستن تو هفته های اول 

چن ساعت می شینه در روز پشت ماشین؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز