2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

1126 بازدید | 105 پست

کسایی که میتونن از روی عکس جنسیت و تشخیص بدن بیان لطفا🙏🌹

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

خودشون چیزی نگفتن؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نگفتن

عین من 

بعضیا باور نمیکنن که تو ان تی جنسیت و نگفتن

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
@marziye68     😉 بیا اینو بگو مرضیه 😉

نمیگه واس منو نگفت

عین من  بعضیا باور نمیکنن که تو ان تی جنسیت و نگفتن

اره،هرچقدر گفتم احتمال بده، گفت احتمال چیه بگیم دلخوش بشین بعد یه چیز دیگه باشه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
سنت موقع لقاح و آخرین پریودی رو بگو

۲۹ اولین روز آخرین پری هم ۲۸تیر بود

اگه خیلی دوست داری بدونی بچه آن چیه یه آزمایش خون هست که از هفته هفتم جنسیت رو مشخص می‌کنه خیلی ها از این آزمایش خبری ندارن فقط باید از آزمایشگاه‌ها بپرسی ببینی کدومشون این آزمایش را دارن 

انشاالله بچه ات صحیح و سالم باشه برا مادر من دعا کن بیماری سختی داره میگن دعای باردارها مستجاب