2777
2789
عنوان

هدیه تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 24 پست
نه اصلا 😂😂😂لامصب همه مناسبتا بهم هدیه داده تولدم نده خیلی زور داره

😂😂😂خب اگه توان مالیش اونقدر هس که می‌تونه پراید و آیفون ۱۳ بخره که صددرصد مسخره🙂😋

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرچ کن اگه بگم کاربریم تعلیق میشه:/

چطوری باید سرچ کنم.؟؟؟

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
😂😂😂خب اگه توان مالیش اونقدر هس که می‌تونه پراید و آیفون ۱۳ بخره که صددرصد مسخره🙂😋

اره میتونه اگه بخواد ولی  هی دل میزنه میگه حالا گوشی 50میلیونی برا چیه یا دوتا ماشین چرا بعد خودش میگه  اره میخرم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نمیاره 

خانومه فک میکنه شوهرش یادش رفته سالگردشونو و ناراحت میشه بعد ک میرن بخوابن پتو رو میزنه کنار میبینه اقاهه ۶ تا النگو انداخاه دور چیزش:////(ببخشیدا) و کلی خوشحالی میکنن باهم دگ

هرچیو باور کنی همون میشع❤دانشجوی دندونپزشکی🌱

هفته ی پیش تولدم بود. سورپرایزم کرد، خوشحالم شدما اما توقعم خیلی بیشتر بود

این همه بهش گفتم سورپرایز خفن و تولد لاکچری می خوام، اما رفته چیزای معمولی رو یه عااالمه خریده😏 مثلا واسه ۱۰ نفر، ۲۰۰ تومن چیپس و پفک و پفیلا، آخه دیگه کی پفیلا میخره؟! ۷۰ تومن نوشابه خانواده🙁 خرجاشو که دیدم، پشیمون شدم از اینکه گفتم تولد بگیر.پولشو میداد به خودم، خیلی بیشتر ذوق میکردم. رفته ۵ کیلو کیک سفارش داده، ولی یه کیک مسخره😔😔

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
اره میتونه اگه بخواد ولی  هی دل میزنه میگه حالا گوشی 50میلیونی برا چیه یا دوتا ماشین چرا بعد خو ...

خب پس میخره دیگه😍😅هرچی خرید تاپیک بزن منم تگ کن بگو چی خریده😍😍

هفته ی پیش تولدم بود. سورپرایزم کرد، خوشحالم شدما اما توقعم خیلی بیشتر بود این همه بهش گفتم سورپرای ...

ما مهمونی نمگیریم همین ک یه شام ببرتم بیرون کیف میکنم با هدیه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خب پس میخره دیگه😍😅هرچی خرید تاپیک بزن منم تگ کن بگو چی خریده😍😍

شاید نکنه میدونی واکسن زده حالش بده