2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 19 پست
دلدرد داشت تا چهل روز همیشه گریه نمیکرد فقط موقع کولیک که همه بچه ها دارن من سومین بچم الان هفت ماهش ...

خداحفظش کنه 

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

خدا مادرتون رو رحمت کنه🖤 از الان بچه رو توی محیط آرام بزرگ کنید،مطمئن باشید همه چی خوب پیش میره و ...

خیلی ممنون خدا رفتگان شمارم بیامرزه برا دوران نوزادیش اصلا نمیزارم تنشی باشه آروم آروم میخوام جبران کنم ۹ ماه جنینی نا آرومشو

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آیت الکرسی و آیه های کوتاه و همیشه میخونم براش 

من بجای لالایی ایه الکرسی میخوندم با صوت و لحن اروممم..خیلی اثرداره قرآن..ارومش میکنه خیلی زیاددد بخون..

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
خیلی ممنون خدا رفتگان شمارم بیامرزه برا دوران نوزادیش اصلا نمیزارم تنشی باشه آروم آروم میخوام جبران ...

ممنون عزیزم

جبران میشه نگران نباشید،مهم الانه که شاهده روابطِ شماست