2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوشبحالت. کاش منم میتونستم

میتونی چرا نتونی 

تو قوی ترین ادم هستی پیش خودت تکرار کن 

مگه چندبار به دنیا میای که ادمای بد زندگیت دورت نگه داشتی که زندگیت خراب کن 

ی بار به دنیا میایی ی بار زندگی میکنی هرکی اذیتت کرد حرفی زد باافاصله ترکش کن بی صدا برو 

من عشقمو جونمو زندگیمو کسی که ثانیه به ثانیه باهاش نفس میکشیدم ترک کردم😔😔 الانم حالم خوب نیستا دستام خط خطی ولی بازم زندگی میکنم به خودم امید میدم من قوی ام ی بار به دمیا میام از زندگیم لذت میبرم 

هیچ ادمی حق نداره خوشحالی شادیم رو بگیره چون ی بار قراره زندگی کنم 

یکی بود یکی نبود...اول که بود تو بودی اونی که تو قلب تو نبود من بودم..یکی داشت یکی نداشت...اون که داشت تو بودی اون که جز تو کسی نداشت من بودم یکی خواست یکی نخواست...اونی که نخواست از تو جدا بشه من بودم یکی گفت یکی نگفت...اونی که گفت دوستت دارم من بودم!!!
از پاییز متنفرم  کم درد غصه داریم دلمون‌بیشتر میکیره

عاشق پاییز اروم قدم زدن تو خیابونم بی هدف راه رفت زیر بارون هوای گرگ میش دلگرفتگی بعد از ظهرش 

خیلی ارومم میکنه

یکی بود یکی نبود...اول که بود تو بودی اونی که تو قلب تو نبود من بودم..یکی داشت یکی نداشت...اون که داشت تو بودی اون که جز تو کسی نداشت من بودم یکی خواست یکی نخواست...اونی که نخواست از تو جدا بشه من بودم یکی گفت یکی نگفت...اونی که گفت دوستت دارم من بودم!!!
یکی باشه دا به پات راه بیا  کو‌ کی هوای دونفر تنها 😭😭😭

حالم به هم میخوره کسی بیاد تنهایمو به هم بریزه😂

حالم از دونفره ها به هم میخوره

فقط فقط خودمو تنهایمو دوس دارم ارامش میگیرم

ازدولج کردی

نه خواهر 

یکیو دوس داشتم ازش ی چیزایی دیدم با احساساتم بازی کرد اونم بعد چندین ساال کنار هم بودن

از اون به بعد از تموم مردا بدم میاد از همه دونفره ها متننفرمم فقط و فقط خودمو دوس دارم 

عمه ام سه ماه فوت شده داغونم هنوز لباس مشکیممم در نیاوردم

خدا رحمتش کنه عزیزم ،میدونم سخته ولی اینجور باخودت کنی که دیگه برنمیگرده اون که راضی نیس تو اینجور باخودت کنی پاشو عزیزم یکم به خودت برس 

خدا رحمتش کنه عزیزم ،میدونم سخته ولی اینجور باخودت کنی که دیگه برنمیگرده اون که راضی نیس تو اینجور ب ...

بارفتنشون‌داغی به دل ادم میزارن که هیچی جاش پر نمیکنه 

فدایی محبتت

نه خواهر  یکیو دوس داشتم ازش ی چیزایی دیدم با احساساتم بازی کرد اونم بعد چندین ساال کنار هم بو ...

فرصت دوباره بده اگر موقعیت درایی همه کم کسری هم دارن ولی مثل هم‌نویشن 

همدم خوبه البته باشعور درک باشه