2777
2789
عنوان

چند روز دیگه عقدمه..

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 43 پست
منم تپلم بدون شکم و.پهلو. اتفاقآ خیلی هم خوشگل میشی تو لباس..

آره منم همین شکلی تپل بودم.. فقط از شکم بیزار بودم واس همین هر روز ۴۵ تا دراز نشست میرفتم

اصلا شکم نداشتم.. قند خون و کلسترول و همه چی در حد نرمال.. ولی مشکل اینه آنقدر دید مردم به چاقی بده که هرطور باشی استرس میگیری

من اون موقع چاق بودم ولی فقط استخوان بندی ام درشت بود.. الان چاقم شکم هم دارم.‌ البته بعد سه تا بارداری

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
تو تاپیک اولت گفتی ۲/۳ساله ازدواج کردی ک. ینی قبل عقد.. ؟؟

ن اونو بر دوستم گذاشتم بنده خدا اکانت نداشت مشورت میخاست 😂

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره منم همین شکلی تپل بودم.. فقط از شکم بیزار بودم واس همین هر روز ۴۵ تا دراز نشست میرفتم اصلا شکم ...

دقیقا نگاه‌های مردم من اصلا شوهرم حرف نمیزنه دوستم هی میگه بازوهات چاقه 😐😒

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
آقا دومادم تپله 😐😂

اصلا ناراحت نباش 

فقط اراده کن که اگه لاغر نشدی چاق تر هم نشی

من مجردی چاق بودم ولی الان چاق ترم.‌. فقط به خاطر افسردگی بعد زایمان و از دست دادن بچه ام

مبارکه با هم به آرامش برسین

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
مرسی گلی خیلیییی خوشحال شدم برااات😍😍😍😍💕وایییی به پای هم فسیل شین ماه بانو... چشم بد ازتون دور& ...

ایشالا همه عاشقا بهم برسن و حسشون پایدار باشه😍😍😍😍😍

آره منم همین شکلی تپل بودم.. فقط از شکم بیزار بودم واس همین هر روز ۴۵ تا دراز نشست میرفتم اصلا شکم ...

منم سع تا زایمان داشتم عزیزم.

اصلا شکم ندارم...ولی همون جور تپل موندم.خخخخ..چند سالتونه عزیزم؟

منم بعد زایمان آخرم با دراز و نشست آب کردم شکممو..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

دقیقا نگاه‌های مردم من اصلا شوهرم حرف نمیزنه دوستم هی میگه بازوهات چاقه 😐😒

بگو به تو چه.. ولی اگه میتونی برو باشگاه بدنسازی.. لااقل لاغر تر هم نشی سالم میمونی و خوش هیکل میشی 

مطمئن باش تغییر سایز هم میدی

منم سع تا زایمان داشتم عزیزم. اصلا شکم ندارم...ولی همون جور تپل موندم.خخخخ..چند سالتونه عزیزم؟ منم ...

من ۲۵ سالمه

شما چی؟

اتفاقا منم دارم با دراز نشست کم میکنم دور شکم رو.. ولی کامل نرفته

واقعا تاثیر داره؟چون دیگه خیلی آویزون شده

من ۲۵ سالمه شما چی؟ اتفاقا منم دارم با دراز نشست کم میکنم دور شکم رو.. ولی کامل نرفته واقعا ...

من سی و یک سالمه عزیزم.خوشبختم..

بله تاثیر که داره عزیزم فقط اگه بافتش چروک شده دیگه صاف نمیشه.ولی شکمت کاملا جمع میشه....

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

اسی جون خدا خیرت بده انشاالله 

سر سفره ی عقدت خیلی خیلی دعام کن انشالله امسال بخت خوب نصیبم شه و ازدواج کنم و خوشبخت و عاقبت به خیر شم 😭😭😭

اسمم اعظمه

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
من سی و یک سالمه عزیزم.خوشبختم.. بله تاثیر که داره عزیزم فقط اگه بافتش چروک شده دیگه صاف نمیشه.ولی ...

چروک شدنش دیگه مهم نیست،همین که جمع شه کافیه

چروک که به خاطر بارداری بالاخره پوست کش میاد و بعدش یهو خالی میشه،حتما چروک میشد دیگه "مگه اینکه خر شانس باشی مثل دنیا😏"

چروک شدنش دیگه مهم نیست،همین که جمع شه کافیه چروک که به خاطر بارداری بالاخره پوست کش میاد و بعدش یه ...

من اصلا چروک نشدم.خخخخخخخخخخخخ..