2777
2789

الااان دوساله عقدیم یه تیکه جهزیه ام برام نخریدن مامان بابام همه اونایی که با من عقد کردن الاان جهزیه شون اماده هست پولم دارنا ولی نمیخرن هی میگن دم عروسی دم عروسی نامزدمم هی میگه قصد جهزیه خریدن ندارین نامزدمم میبینه جهزیع من اماده نیست هیچ اقدامی نمیکنه درصورتی که جهزیه نامزدم اماده هست بابام یه ۳۰ تومنی فعلا تو بانک داره  سه چهار ماهه گذشته ۱۰ تومنش رو خرج کرده منم میترسم از ابروم بابام پول نمیتونه نگه داره بااینکه تاریخ عروسیمون مشخص نیست گفتم بریم خرید چمدون نامزدمو کنیم کهنه که نمیشن...به بابام از قبل محرم قول گرفته بودم که میخام برم خرید گفت باشه الاان بهش گفتم هفته دگ میخایم بریم برای نامزدم چمدون بخرم وایساد دعوا مگه اختیار ما دست توعه من میام اینقدر پول خرج اون پسره عوضی کنم مگه اونا چ احترامی سر تو گذاشتن هر موقع خواست خرید کنه باید با داداشش و باباش بیان بگن من پولو دست شما نمیدم 😐💔

میگه من شاید بخام پول رو خرج کنم مگه اختیار من دست توعههه خدایا چیکار کنم دیونه شدم😓

......

خودت طلایی چیزی نداری بفروشی؟

اینطوری خیلی بده که

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان بابای منم میدونم توی خرید عروسی چیزای کمی میخرن 🥺شوهرمم از الان میگه یعنی نمیخوان برای دخترشون خرج کنن

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖

به نامزدت بگو کاری با جهیزیه تو نداشته باشه هر وقت قراره عروسی بگیرن پدرش زنگ بزنه به پدرت و اجازه بگیره بگه اگه اماده هستین فلان موقع انشالا برگزار کنیم مراسمو , اینجوری خونوادت مجبورن یه تکونی به خودشون بدن خب