2777
2789
واقعاااا فقط از خدا میخوام اونم بهم بگه دوستم داره دیگه نمیخوام بهش برسم فقط بدونم اونم دوستم دار ...

امیدوارم خدابه وسعت قلب مهربونت هرچی میخوای همون بده❤

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
منم عاشق کسی شدم مرد من که دیگه حتی نمیتونم از دورم نگاهش کنم چی بگم فقط سعی میکنم صبور باشم همین هم ...

اخی عزیزم

چقد سخت

واقعا خوب تونستی تحمل کنی

میدونی چی سخته یک شرایطی هست نمیتونی بهش بگی دوستش داری

میدونی هیچوقت بهش نمیرسی

فقط ارزوته یک بار دستش رو بگیری

یک بار تو بغلش اروم بگیری یک بار بهت بگه دوستت داره

کاشکی یکی از اینا میشد دیگه هیچی نمیخواستم😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخی عزیزم چقد سخت واقعا خوب تونستی تحمل کنی میدونی چی سخته یک شرایطی هست نمیتونی بهش بگی دوس ...

منم دقیقا همینو میخواستم من چیز اضافه ایی نخواستم من حتی گفتم مال من نشد اشکال نداره لااقل باچشمام خوشبختیشو ببینم اما چیشد جلوی چشمام جون دادنشو دیدم 

goftino.com/c/Xprpt9   ♕ ಥ‿ಥ ♕      
هیچوقت درست نمیشه  هیچوقت طالع من نرسیدنه😭😭

تو نمیدونی خدا برات چی میخواد شاید یه روزی یه ادم بهتر پیدا شد عاشقت شد و عاشقش شدی یکی که حتی از این که الان ارزویه یه لحظه باهاش بودنو داری بهتر باشه کسی نمیدونی خدا برات چی خواسته.

چجوری فوت شد؟؟

خودش خودکشی کرد اشنامون بود من خودم یه روز رفتم خونشون رفتم تو اتاقش که رگای پاره شو دیدم از چهار جا رگشو زده بود خیلی بد بود اوایل فک میکردم شاید عاشق کسی شده بهش نه گفته بعدا فهمیدم اونم عاشق من بود فقط نتونست بگه که دوسم داره و خودشو تموم کرد

خودش خودکشی کرد اشنامون بود من خودم یه روز رفتم خونشون رفتم تو اتاقش که رگای پاره شو دیدم از چهار جا ...

واااای

چه بد 

ازدواج نکردی؟

دوست داشتنهایی که طرف مقابل نفهمه از همچی بدتره

واقعاااا دلت پر میشه هی به غم هات اضافه میشه

کاشکی خدا کمک همه کنه

واااای چه بد  ازدواج نکردی؟ دوست داشتنهایی که طرف مقابل نفهمه از همچی بدتره واقعاااا دلت پر ...

نه ازداج نکردم قصد دارم تا اخر عمرم مجرد بمونم چون هیچ کس شبیه عشق خودم نمیشد سن و سالم کمه اما عشق سن حالیش نمیشه.

اگه میتونی بهش بگو دوسش داری واگرم نمیتونی بگی بسپر به خدا اون خودش همه چیو درست میکنه.

نه ازداج نکردم قصد دارم تا اخر عمرم مجرد بمونم چون هیچ کس شبیه عشق خودم نمیشد سن و سالم کمه اما عشق ...

نمیتونم بهش بگم

سپردم به خدا

التماسش میکنم یا فکرش رو از سرم برداره یا برسونش دیگه سیزده سال بسه 

اگه یک کاری نکنه معلومه همه این داستانا دروغه

یوسف و زلیخا و ....

تو هم دیگه بیخیال سعی کن اونو گوشه ذهنت نگه داری ولی به زندگیت ادامه بدی

با یک ادم خوب ازدواج کن اینجوری کمتر اذیت میشی

نمیتونم بهش بگم سپردم به خدا التماسش میکنم یا فکرش رو از سرم برداره یا برسونش دیگه سیزده سال بسه&n ...

اگه یه ادم خوب پیدا بشه 

حالا توبگو چجوری سیزده ساله عاشقشی مگه چند سالته؟

اگه یه ادم خوب پیدا بشه  حالا توبگو چجوری سیزده ساله عاشقشی مگه چند سالته؟

۲۷ سال

از ۱۴ سالگی میشناسمش و از همون موقع دوستش داشتم ولی 

رسیدن بهش غیر ممکن

اخه ازدواج کرده ولی نمیدونم چرا از تو فکر من بیرون نمیره😭😭😢😢

۲۷ سال از ۱۴ سالگی میشناسمش و از همون موقع دوستش داشتم ولی  رسیدن بهش غیر ممکن اخه ازدواج ...

اخی عزیزم از چهارده سالگی خیلی سخته میفهممت باید سعی کنی باید تلاش کنی تا فراموشش کنی البته فراموش نمیشه فقط میتونی باهاش کنار بیای