وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔
با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سزارین. خیلی راضی هستم خواهرم طبیعی زایمان کرد هنوز بعد از دو سال سرش غر میزنم که چرا اینکار کردی همه مون رو زجر دادی پشت در اتاق. چیه طبیعی واقعا؟ کجاش خوبه؟ ادم رو پاره, میکنن. مگه مجبوریم درد, بکشیم بعدشم کلی عوارض داره کنترل ادرار از دست میدن و افتادگی رحم و شل شدن واژن و چیا دیگه. البته نظر منه و نظر بقیه به خودشون مربوطه نیایین سرم بریزین شبی
پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
من چون دو قلو داشتم سزارین کردم پشیمون هم نیستم چون طبیعی نمیتونستم ولی خب میگن طبیعی بهتره ...
موندم از طرفی میخوام طبیعی زایمان کنم از طرفیم خیلیا از طبیعی بد میگن بعدش میخوام سزارین بازم یه سریا از سزارین بد میگن تو دوراهیم لگنم برا طبیعی کاملا مناسبه بچم سفالیکه وزنشم زیر ۳ کیلو فعلا
وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔
ببین دکترت چی پیشنهاد میده اگه میگه طبیعی طبیعی اگه میگه سزارین خب سزارین کن هردو مشکل ...
دکترم میگه حیفه با این شرایط سزارین شی
واژنم تغییرکرده دیگه ازاون تنگی دراومده🙈ببین شوهرم چون درشته ومن خیلی سایزم کوچیک بودازلحاظه رابطه مشکلی ندارم خداروشکراتفاقابهترم شدیه کم راه افتاددراحتترم قبلش همش بادردشدیدبود،،ولی خب چون سایزش تغییرکرده ناراحتم دوست داشتم تغییرنمیکرد، نگاه اطرافیان هم که همش فک میکنن دیگه به دردنمیخورم چون طبیعی زایمان کردم اصلاباورنمیکنن که جمع میشه،،همش میگن سزارین خوبه وخراب شده باطبیعی،،من نقطعه ضعف دسته هیچکس نمیدم همیشه میگم تغییرنکرده ولی میفهمم باورنمیکنن😔
میترسم نتونم بچه گیر کنه قبلا نمیترسیدم اما چند دقیقه پیش یه مطلبی خوندم وحشت کردم
خب وقتی اولی سز بودین مگه نباید دومی هم سزارین میشدین چجوری دومی رو میگین اورژانسی؟
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اره تو کشور های اروپایی و غربی هم خودشون هم پزشک هاشون تا جایی که بشه طبیعی رو ترجیه میدن
یه بار شبکه سی بی اس آمار زایمان های طبیعی و سزارین تو آمریکا رو داشت میگفت در یکسال تو کل ایالات متحده با ۴۰۰ میلیون جمعیت تعداد زایمان سزارین زیر ۵۰۰۰ تا بود