2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این همه آدم  بالاخره شرایط مثل قدیما نیس ۱۵۰۰ سال گذشته خب الان یجیزایی فرق کرده بازم‌این همه ...

هرکی کاشت  داره نماز نمیخونه 

لااقل  اطرافیان من هرکی کاشت داشت اصلا دنبال نماز نبود 

شماهم اگه دوست داری نماز بخونی باید ریموو کنی 

دستور خدا این زمونه و قدیم و جدید عهد بوق نمیشناسه 

دستور خداست چیزی که مانع رسیدن اب به بدن بشه باید از بین بره

من اکثر مواقع لاک دارم و با لاک وضو میگیرم و میخونم .با این شرایط نماز خوندن به نظرم بهتر  از اینه که کلن بگم لاک دارم پس نمیخونم . 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
من اکثر مواقع لاک دارم و با لاک وضو میگیرم و میخونم .با این شرایط نماز خوندن به نظرم بهتر  از ا ...

اره دقیقا اینکه بگیم اصلا نخونیم نمیشه که 

باز فردا زنگ میزنم به دفتر‌مرجعم

اره دقیقا اینکه بگیم اصلا نخونیم نمیشه که  باز فردا زنگ میزنم به دفتر‌مرجعم

اره زنگ بزن بپرس .

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
این همه آدم  بالاخره شرایط مثل قدیما نیس ۱۵۰۰ سال گذشته خب الان یجیزایی فرق کرده بازم‌این همه ...

سلام عزیزم خوبید؟

ببخشید میشه درخاست دوستیمو قبول کنی خصوصی پیام بدم سوال داشتم...ممنون عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792