2777
2789
ماما خصوصی میخوای چیکار ی بیمارستان دولتی خوب ک بری انقد بهت میرسن همونجام میگی بی حسی میخوام بنزرم ...

نهه بیمارستان دولتی اینجا اصلا خوب نیس محل نمیذارن فحشتم میدن تازه اصلا بهت اهمیت نمیدن بخیه هم خیلی بد میزنن جاریمو ی بلایی سرش اوردن اونم طبیعی بود تا یکماه نمیتونست بشینه

هرچی داری به پای زندگی بریز تا مرگ نتونه چیزی رو با خودش ببره..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماما خصوصی میخوای چیکار ی بیمارستان دولتی خوب ک بری انقد بهت میرسن همونجام میگی بی حسی میخوام بنزرم ...

ای وای اشتب گفتم منزورم بیمارستان خصوصی بود

♡Dian
ایشالا بسلامتی زایمان کنی ساکتو بستی چیا گذاشتی

سلامت باشی همچنین

اره بستم واسه خودم ک پوشک و نوار دمپایی زیر انداز ی بار مصرف شورت ی بار مصرف ی ست لباس و شلوار برا تو بخش روسری و ...

برا پزیرایی ک میان ملاقات لیوان و زرف و چنگال و چاقوی ی بار مصرف سفره ی بار مصرف ازینجور چیزا

برا پسرمم ک ی ست بیمارستانی ی سرهمی کلاه پتو دور پیچ قنداق فرنگی شانه و پستونک حوله زیرانداز تعویز مای بیبی ازینجور چیزا

♡Dian

رایان   دیار   دایان    رامان   رادمان    آدریان   آدرین   سایمان   سامین    ادوین  Edvin    آرتام    آریو    راتین   رایین  ارشان اسم پسرخواجه امیری    آرسان    باراد   مارتیا یعنی جوانمرد   هرمان   نیک   لیام