2777
2789
عنوان

وام ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 14888 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعده اینکه کدرهگیری گرفتی تو بانک مورد نظر پذیرش میشی بعده پذیرش یکی دو هفته طول میکشه چه تعیین شعبه بشی خودت با استفاده از کدرهگیری برو تو سایت اصلی وام ازدواج چک کن اگه تعیین شعبه بشه فقط ۱۲روز فرصت داری تشکیل پرونده بدی اگه تشکیل پرونده ندی اسمت حذف میشه باید دوباره ازاول ثبت نام کنی؛‌پیامک هم نمیاد بگه تعیین شعبه شدی؛خودت باید بری چک‌کنی  هفته یکی دوبار

از طرف بانک باید پیام بدن منم الان دوماهه ثبت نام کردم و خبری نشده  وام شوهرم بانک ملی بود سری ...

وامتو تونستی بگیری ؟؟من سپه بودم بعد سه ماه خبری نشده 

ای که به هنگام دردراحتِ جانی مرا /🤍
از طرف بانک باید پیام بدن منم الان دوماهه ثبت نام کردم و خبری نشده  وام شوهرم بانک ملی بود سری ...

سلام عزیزم شما تعیین شعبه شدین؟ وام گرفتین؟ من از شهریور بانک سپه ثبت نام مردم هنوز خبری نیست،، برم یه بانک دیگه؟ 

سلام عزیزم شما تعیین شعبه شدین؟ وام گرفتین؟ من از شهریور بانک سپه ثبت نام مردم هنوز خبری نیست،، برم ...

بانک سپه خیلی با تاخیر وام میده و معطل میکنن بانک صادرات خیلی سریع وام میده بعد ملت بعدم ملی ، حواستون به ضامن ها باشه حتما قبل اینکه برین روی سایت ثبت نام کنید برید شعبه بانک بپرسید ضامن هاتونو قبول میکنه اگه قبول کردن بعد برید ثبت نام کنید 

سلام عزیزم شما تعیین شعبه شدین؟ وام گرفتین؟ من از شهریور بانک سپه ثبت نام مردم هنوز خبری نیست،، برم ...

سلام شما چیشد وام تونو گرفتین یانه..من الان هفت ماهه منتظرم هیچ خبری نیس