2777
2789
عنوان

راس میگن هرکی واکسن زده سرطان میگیره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا همه چیو باور میکنید؟؟؟؟؟ چقد ساده اید

آدم ازکامنت هایی که مردم زیرش میذارن بیشترمیترسه تاحرفای اونا نمیدونم چرامردم اینجوری میکنن رد دادن

کاربری چارممه😢     ❤😍مامان سه تاوروجکم😍❤     من میمیرم برای این سه تافرشته    خداجون تقدیربچه های قشنگموزیبابنویس  
منم یک خانمی رودیدم که فریادمیزدواکسن نزنیدمن درسشوخوندم علمشودارم میگفت حتی به بچه هامم واکسناشونون ...

اون طب سنتی رو میگی؟😂چادری بود خانمه؟

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

منم یک خانمی رودیدم که فریادمیزدواکسن نزنیدمن درسشوخوندم علمشودارم میگفت حتی به بچه هامم واکسناشونون ...

اصلا رشته ای به نام واکسیناسیون نداریم فقط یکی دو واحد تو دانشگاه پاس میکنن اینا حتی ازش سر در نمیارن باور نکن اینا هدایت شده هستن از یه جریانات خاص

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
آدم ازکامنت هایی که مردم زیرش میذارن بیشترمیترسه تاحرفای اونا نمیدونم چرامردم اینجوری میکنن رد دادن

دقیقا

ی احمق میاد ی چی میگه مردم بدترش میکنن🤦‍♀️

ای تف ب این زندگی😐🔪میخام حرص نخورم ولی نمیشه 
خودت کلیپ دیدی بنظرت اصلا منطقی صحبت میکرد،باور نکن این چیزارو

اره دیدم یک میلیون بازدید خورده بود کامنتا وحشتناک بود

خودت باش دنیا اصالت را ستایش میکند✌️                 کاربری هزارممه کاربر قدیمی ام نگید تازه واردی والا پیشکسوت نی نی سایتم بترکم دیگ خط ندارم با خط کل اقوام ثبت نام کردم و الکی ترکیدم😂😑 کاربری واسه دو نفره خط هام همشون ترکیدن
اره دیدم یک میلیون بازدید خورده بود کامنتا وحشتناک بود

تو کامنتای زیر پست شاهین صمدپورم بخون وحشتناکه یسریا خوششون میاد از جو الکی دادن وای بحال این کلیپ که خود خانومه مشکل داشت 

میشه برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین😊😘😘😘
من سینوفارم زدم دوز دومم چند روز دیگس😭

بروبزن هیچی نمیشه این همه دکترو پرستارزدن چی شد الان بیشترمردم واکسینه شدن چیکارشدن خدالعنت کنه کسایی که میخوان مردم وبه شک بندازن

پسرداییم توی انگلیس زندگی میکنه ودکتره فوق تخصص هست گفت خیالتون راحت برین بزنین میگفت یک عده آدم بی سوادوبی عقل الکی میان میگن واکسن ایراد داره مثل زمان قدیم که میگفتن واکسن فلج اطفال نزنین که جن واردبدنتون میشه

کاربری چارممه😢     ❤😍مامان سه تاوروجکم😍❤     من میمیرم برای این سه تافرشته    خداجون تقدیربچه های قشنگموزیبابنویس  
اون طب سنتی رو میگی؟😂چادری بود خانمه؟

وای آره داشت خودشوجرمیدادنفس نمیکشید تابتونه قشنگ مردموگمراه کنه

وای آره داشت خودشوجرمیدادنفس نمیکشید تابتونه قشنگ مردموگمراه کنه

اووو.ولش کن اونا جز دارو دسته ی تبریزیانن(طب سنتی)

اونا کلا با علم مشکل دارن میگن فققققط سنتی و ابوعلی سینا.همین!

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

اصلا رشته ای به نام واکسیناسیون نداریم فقط یکی دو واحد تو دانشگاه پاس میکنن اینا حتی ازش سر در نمیار ...

آفرین منم همین فکرومیکنم 

اصلاشایداینجوری میگن که مردم وگمراه کنن وانسان های بیشتری بمیرن 

بخدامن هرکی که دوروبرم هست که تحصیلات خوبی داره همون اول بااطمینان رفت زد بعدیک دسته که سوادنداشتن میگفتن نه مانمیزنیم میخوان ماروبکشن😂