2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 48 پست
وقتی  تصور میکنم که از دوست دختر شوهر تو برادر نامردش پذیرایی کردی و اون عوضیا به روی خودشون هم ...

منم تا مرز سکته میرم.  پابه ماه بودم

میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منتظریم اسی

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یعنی خداباگوشیش به گوشی مامانم زنگ زده بود میگفت زنه س ک س به آقامجانی سرویس بده هی به آقا سرویس بده زنش تحمل کن بچشو تحمل کن اونم هی التماس می‌کرد دست از سرمن بردار من بچمو دوست دارم زندگیمو دوست دارم اون هی میگفت نه تو۴سال منو به بازی گرفتی بچتو چیکارکنم

یعنی خداباگوشیش به گوشی مامانم زنگ زده بود میگفت زنه س ک س به آقامجانی سرویس بده هی به آقا سرویس بده ...

یعنی چی اشتباه گرفته بود؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
زنداداش ات چی شد با اونم بهت خیانت کرده بود؟اسی شوهرت چند سالشه؟خودت چندساله ایی

بابا همه مردا عوضی ان اون واسه مامانم بود اززبان مامانم نوشته بودم فقط نمیدونم من چران چوبش خوردم

گوشیش خود به خود مامانمو گرفته بود

وای خدا چه دلی داری که خدا اینطور رسواش کرد جلوت 😢قربون دلت برم چه زجری کشیدی

جالبه الانم هاشا میکنه میگه واسه کله پا کردن یکی ازرئیسا ازش استفاده کردیم منظورش از سرویس اون بوده س ک س هم اصلا نگفته من با این مرد چه کنم

اصلا ازینجا مشاوره نگیر حتما برو مشاور خانواده خیلی خوب 

نمیدونم چیکار کنم نمیدونم هنوزم باهاش رابطه داره یا نه دارم دیونه میشم بخدا اگه بچم نبود همین الان فرارمیکردم ۳نفری ۴سال به ریش نداشتم خندیدن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز