2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 100 پست
ممنون عزیزم کاشکی همیشه اینجور باشه دوسال من پیر کرد با درسش

الان که میل خودشه بذار بنویسه تا فردا اذیت نشه

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینقدر فکر دارم هرشب تا صبح بیدارم هعی خواب شده آرزو

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹
اعصابم داغونه، با خالم دعوام شده

خخخخ منم هرموقع بااینکه مقصر نبودم ازش معذرت خواستم لعنتی انرژی منفی بدی میده دعوا.. خداروشکر بخشید اگه میتونی حلش کن بهاش حرف بزن سر یه فرصت 

روز چهارم پریود خون دیه نمیاد  اعصابم خورده چرا اینجوری شد  من 7 روزس دوره هام استرس دا ...

نترس فردا میاد

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم

میخوام پاشم مسواک بزنم زورم میاد

دلم چای میخواد ولی بخورم تا صبح تو راه توالتم😄

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
امضاتو قبل اینکه ببینم تو دلم امد که بهت بگم حاجت رواباشی ان شاءالله🌈🙏🏻🙏🏻🙏🏻

انشاللله ممننونم🤲🤲😘😘😘

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
روز چهارم پریود خون دیه نمیاد  اعصابم خورده چرا اینجوری شد  من 7 روزس دوره هام استرس دا ...

عزیزم خودتو گرم نگهه دار، یه حوله بزار رو بخاری یا شوفاژ بعد بزار رو شکمت. 

دمنوش رزماری، اویشن عالیه 

استرس که نگم کلا قاطی میکنه همچیو